Soțul meu a susținut în 2005 lucrarea de licență la Universitatea de Petrol și gaze Ploiesti, după ce a promovat nu a mers să-și ridice diploma, apoi după câțiva ani când am mers să o ridice am aflat că toate actele din acea perioadă au fost ridicate de poliție pt ancheta.Ancheta s-a încheiat zilele trecute și am aflat că deși el a fost la cursuri și a susținut lucrarea de licență aceasta nu este valabilă,politia declarând că foaia matricola emisă de facultate este falsă iar licența nu este legală.Intrebarea ar fii:noi ce putem face, mai putem recupera ceva din banii investiți în 4 ani de studiu daca dam facultatea sau fondatorul ei în judecată?
cyan
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pentru ca licenta si foaia matricola sa fie false trebuie sa existe o hotarare judecatoreasca definitiva in acest sens.
Din cele relatate se intelege ca numai politia a facut aceasta constatare. Sau este vorba despre procuror care a trimis dosarul in instanta in urma cercetarilor efectuate? In toti anii dupa sustinerea examenului de licenta sotul a profesat conform studiilor superioare?
Puteti sa va adresati instantei, careia sa ii cereti sa pronunte o hotarare care sa tina loc de diploma, si supliment de diploma, intrucat:
ati fost de buna credinta, ati frecventat cursurile, nu ati avut cunostiinta de problemele referitoare la acreditare / o anecheta penala in curs.
Faceti si un memoriu la MINISTERUL EDUCATIEI SI CERCETARII- MEC, SI LA ANC- AUTORITATEA NATIONALA PENTRU CALIFICARI.
Verificati si la arhiva, eu stiu ca ele la 6 luni de la momentul la care trebuiau sa se ridice, se arhiveaza, si trebuie platita o taxa in acest sens.
Poate nu toate au fost ridicate.
A lui a fost ridicată și încă vreo 2039 de alte licențe, aceasta hotărâre am ridicat-o de la Parchetul de pe lângă judecătoria sectorului 4 București
Biscuite otravit a scris:
Verificati si la arhiva, eu stiu ca ele la 6 luni de la momentul la care trebuiau sa se ridice, se arhiveaza, si trebuie platita o taxa in acest sens.
Poate nu toate au fost ridicate.