avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Bună seara! Am absolvit în 1995 Academia Romana de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Bună seara! Am absolvit în 1995 Academia Romana de Management ...

Bună seara! Am absolvit în 1995 Academia Romana de Management din București, ma poare ajuta cineva sa aflu unde sunt arhivele acestei facultati ... îmi trebuie un duplicat foaie matricola?. Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 28 Septembrie 2023
Anna1010, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am absolvit o universitate particulara, gheorghe cristea ... florinschumi florinschumi Buna ziua, Am absolvit o universitate particulara, Gheorghe Cristea din Bucuresti , in 2003 , dar nu am primit foaia matricola . Am dat licenta la ASE ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am si eu o intrebare.. am absolvit facultatea de drept ... Crina P Crina P Buna ziua Am si eu o intrebare.. am absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Banatului din Timisoara, in anul 2003., iar licenta am sustinut o la ... (vezi toată discuția)
Duplicat foaia matricola Dariames Dariames Buna seara! As dori sa stiu cum pot intra in posesia unui duplicat al foii matricole. Am urmat un colegiu universitar in Bucuresti si am sustinut examenul de ... (vezi toată discuția)