avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua Am si eu o intrebare.. am absolvit ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua Am si eu o intrebare.. am absolvit Facultatea de Drept ...

Buna ziua
Am si eu o intrebare.. am absolvit Facultatea de Drept la Universitatea Banatului din Timisoara, in anul 2003., iar licenta am sustinut o la Academia de Politie AI Cuza București.. am diploma de licenta am absolvit si 2 mastere dar nu am Foaie Matricola.. acum as avea nevoie ptr serviciu si nu stiu de unde sa o iau sau daca se mai poate elibera acum.. mentionez ca nu am avut niciofata
Multumesc
Crina P
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 09:42, 28 Iulie 2022
Intrebati la una din cele doua institutii de invatamant unde gasiti aceasta foaie matricola.
Eu as incepe cu cea din Timisoara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Supliment la diploma felicias65 felicias65 Buna ziua! Am absolvit in anul [b]2005[/b] cursurile Academiei de Studii Economice, invatamant la distanta . Am susţinut examenul de licenta la ASE în ... (vezi toată discuția)
Supliment la diploma selesdacian selesdacian Buna ziua !Ma confrunt cu urmatoarea problema: Nu stiu carei Facultati/universitati trebuie sa ma adresez pt a primi suplimentul la diploma! In anul 2007 am ... (vezi toată discuția)
Supliment diploma licenta misarat misarat Buna ziua, in anul 2003 am absolvit Universitatea Ecologica Dimitrie Cantemir Iasi, in anul 2006 aceasta Universitatea s-a desfiintat, in anul 2010 am sustinut ... (vezi toată discuția)