Care este termenul de revizuire in cazul art 322 pct 5 c pr civ ,,dupa darea hotaririi sau descoperit inscrisuri doveditoare Retinute de partea potrivnica...? ce inseamna ,,din ziua in care sau descoperit inscrisurile ,, o luna doua... cu stima
Va multumesc pt raspuns ;eu pot proba ca ceea ce a depus pirita nu este registrul original tipizat nu areinregistrare ,stampila oficiala a ITM ,NU era valabil. Concedierea era nelegala din moment ce firma a concediat 3 persoane cu art65 si angajat 9 in aceeasi luna. cu stima
Referitor la art322 pct 5 din revizuire.daca instanta solicita prezentarea incrisului autentic ,,registrul tipizat,, pt solutionarea cauzei si pirita aduce altceva un dosar oarecare considerati ca este un motiv pt acceptarea revizuirii. cu stima :wave:
Deci am solicitat in instanta ca pirita sa aduca registrul de evidenta al salariatilor pt anul 2006 si a adus o copie cu niste iesiri pe anul 2007 ,apoi la alta solicitare a adus un dosar cu intrari pe toti anii....,dar nu a adus registrul autentic conform hotaririi nr 247/2003 TIPIZAT. CRED ca ascunde datele originale. Care este parerea dvs?
Da este vorba despre acel registru care conform Hotaririi nr 247/2003 trebuia sa fie tipizat ,stampilat pe fiecare pagina ,semnat deITM,o persoana era inregistrata singura pe o pagina etc,
Va salut:wave: art318pct b- cind instanta respingind recursul a OMIS din GRESEALA sa CERCETEZE vreunul din motivele de modificare sau casare........!!!, -oare instanta nu a omis din greseala sa cerceteze daca INSCRISUL depus de pirita este AUTENTIC .....fiindca hotarirea se fundamenteaza pe probe false. Cu ce cale de atac am sanse?