avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTESTATIE SAU REVIZUIRE ?!!!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTESTATIE SAU REVIZUIRE ?!!!

Va salut:wave: art318pct b- cind instanta respingind recursul a OMIS din GRESEALA sa CERCETEZE vreunul din motivele de modificare sau casare........!!!, -oare instanta nu a omis din greseala sa cerceteze daca INSCRISUL depus de pirita este AUTENTIC .....fiindca hotarirea se fundamenteaza pe probe false. Cu ce cale de atac am sanse?
Cel mai recent răspuns: hodan i , utilizator 20:50, 6 Noiembrie 2008
:hm:
Cred ca faceti confuzie intre un motiv de casare sau de modificare a hotararii judecatoresti si mijloacele de proba administrate de instanta ....
Nu vreau sa scriu aici un Tratat de procedura civila, facand comparatie intre cele 2 notiuni invocate de catre dvs, dar asa cum am mai precizat in mesajele anterioare nu aveti motive de exercitare a unei cai de atac extraodinare .... singurul motiv plauzibil era cel prevazut de art.322 pct.5 C.proc.civ., numai daca ati descoperit înscrisuri doveditoare, reţinute de partea potrivnică sau care nu au putut fi înfăţişate dintr-o împrejurare mai presus de voinţa părţilor din litigiu.
Depinde despre ce inscris este vorba, despre ce obiect are cauza.
Ipotetic : Puteti sa formulati contestatia in anulare si sa va inscrieti in fals daca contestati veridicitatea inscrisului depus de parata. Sau puteti sa contestati inscrisul pe alta cale ( nulitate absoluta, fals. uz de fals, marturie mincinoasa etc.)
Repet, sfatul este pur ipotetic neavand informatii concrete.
Si care ar fi motivul de contestatie in anulare?

Este vorba de Regsitrul de evidenta al salariatilor depus ca proba in instanta fara sa fie inregistrat la ITM ......
Da este vorba despre acel registru care conform Hotaririi nr 247/2003 trebuia sa fie tipizat ,stampilat pe fiecare pagina ,semnat deITM,o persoana era inregistrata singura pe o pagina etc,
Deci am solicitat in instanta ca pirita sa aduca registrul de evidenta al salariatilor pt anul 2006 si a adus o copie cu niste iesiri pe anul 2007 ,apoi la alta solicitare a adus un dosar cu intrari pe toti anii....,dar nu a adus registrul autentic conform hotaririi nr 247/2003 TIPIZAT. CRED ca ascunde datele originale. Care este parerea dvs?

Alte discuții în legătură

Conflict de munca ionellat ionellat Buna Ziua. Am lucrat la o firma care in regulamentul intern, pe care l-am semnat, era stipulat ca pe langa lista cu indatoriri aveam si un singur beneficiu: ... (vezi toată discuția)
conditiile unei revizuirii officemvp officemvp As dori sa-mi spune-ti daca un tert cu legitim interes,poate sa solicita instantei revizuirea unei hotararii def.si irev. in baza art.322 pdt . 8 C.proc.civ., ... (vezi toată discuția)
Art.322 pct.5 c.proc.civ. vechi ... courvoisier courvoisier Vreau sa cred ca nu sunt incapabil sa inteleg, dar nu inteleg! Puteti sa imi traduceti din romana in romana? \\"124. Punctul 5 al articolului 322 Cod ... (vezi toată discuția)