avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 859 soluții astăzi
Forum Activitate Sanda Mateiu

Activitate Sanda Mateiu

Răspuns la discuția Bună ziua
Mulțumesc!.
Aș vreansa știu dacă ar trebui să comunic Judecătoriei despre faptul ca cei 6 proprietari nu vor să respecte hotărârea instantei.
Discuție Bună ziua
Am avut un proces civil pentru recuperarea cheltuielilor comune (schimbare tevi canalizare subsol bloc) pe că l-am câștigat, dar 6 proprietari nu vor sa-si achite datoriile stabilite de instanță. Vă rog frumos sa-mi spuneți care sunt pașii de urmat în continuare.In qceasta localitate nu există asociații de proprietari ,de aceea toate demersurile trebuiau făcute pe persoană fizică.
Vă multumesc
Bună ziua
Locuiesc într-un bloc și am angajat o firmă care să schimbe țevile de canalizare de la subsolul blocului.O familie din bloc are făcută o scurgere separata separata pentru evacuarea apelor menajere.As vrea să știu dacă este obligată să contribuie la plata schimbării tevilor de la subsolul blocului.
Multumesc
Bună ziua
Locuiesc într-un bloc care nu are asociație de proprietari. Un singur locatar s-a debranșat de la conducta de canalizare. Mă interesează dacă trebuie și el sa contribuie la cota parte din cheltuielile rezultate în urma schimbării tevilor de canalizare de la subsolul blocului.
Mateiu Sanda
Multumesc
Bună ziua
Locuiesc într-un bloc care nu are asociație de proprietari și aș vrea să mă debransez de la conducta .comuna de canalizare deoarece sunt mereu probleme cu refularea apei reziduale. Legal cum și cu cine aș putea face scurgere separată?
Mulțumesc
Bună ziua
Locuiesc la bloc care nu are asociație de proprietari ( în acest oraș Tg.Secuiesc nu există asociații de proprietari) și am probleme cu canalizarea,wc ul regulează..Eu locuiesc.la parte și sunt mari probleme. As vrea să știu cum pot rezolva aceasta problema și cum se împart cheltuielile.cu ceilalți locatari .
Multumesc