Buna ziua, atunci ce act se poate face, in afara de contract vanzare-cumparare, prin care sa se ateste ca fratele este de acord ca acel bun sa imi fie retrocedat doar mie?
Multumesc!
Parintii mei vor sa imi lase inca din timpul vietii un apartament pe numele meu, eu am inca un frate. Am discutat la notar si cea mai buna varianta pe care o avem acum este un contract de intretinere, doamna notar ne-a explicat ca la acest contract de intretinere eu as fi unicul proprietar dupa decesul ambilor parinti. Asta in conditiile in care fratele meu este semnat ca si martor in momentul intocmirii actelor.
Acest act se poate ataca mai departe in instanta de catre fratele meu si ar putea avea castig de cauza? Sau daca acesta semneaza acel contract odata cu noi este ca si cum si-ar da acordul pentru acel apartament sa fie doar al meu ?
Alta varianta mai exista? Pentru a ceda un apartament unui copil, fara ca fratele sa actioneze in instanta mai apoi? Mentionez ca fratele este de acord sa semneze acum.
Nu dispunem de suma lichida sa putem face contract de vanzare-cumparare.
Buna ziua, in prezent lucrez la o companie part time, programul de munca este impartit astfel: O fractiune de norma de 24/h pe saptamana repartizate astfel: sambata 12h si duminica 12h.
Doresc sa ma mai angajez la o companie pe program normal de 8h pe zi, intrebare mea este daca pot face asa ceva legal? Stiu ca maxim se poate lucra 40 de ore pe saptamana din ce m-am informat..
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, daca m-as putea angaja la un program de 8h pe zi in timpul saptamanii chiar daca mai am si inca un contract de 12/h pe zi in timpul weekendului.