Parintii mei vor sa imi lase inca din timpul vietii un apartament pe numele meu, eu am inca un frate. Am discutat la notar si cea mai buna varianta pe care o avem acum este un contract de intretinere, doamna notar ne-a explicat ca la acest contract de intretinere eu as fi unicul proprietar dupa decesul ambilor parinti. Asta in conditiile in care fratele meu este semnat ca si martor in momentul intocmirii actelor.
Acest act se poate ataca mai departe in instanta de catre fratele meu si ar putea avea castig de cauza? Sau daca acesta semneaza acel contract odata cu noi este ca si cum si-ar da acordul pentru acel apartament sa fie doar al meu ?
Alta varianta mai exista? Pentru a ceda un apartament unui copil, fara ca fratele sa actioneze in instanta mai apoi? Mentionez ca fratele este de acord sa semneze acum.
Nu dispunem de suma lichida sa putem face contract de vanzare-cumparare.
Dacă faceți dovada prestării unei întrețineri reale a părinților,lr( achitați facturi,utilități,ii duceți la medic,cumpărați medicamenteetc ,alimente,haine )arunci nu ar trebui sa aveți probleme.Daca obligațiile asumate sunt formale dvs stați în x și părinții în localitatea y,va
Vedeți la Paște și Crăciun atunci șe poate cere rezolutiunea contractului..
Buna ziua, atunci ce act se poate face, in afara de contract vanzare-cumparare, prin care sa se ateste ca fratele este de acord ca acel bun sa imi fie retrocedat doar mie?
Multumesc!
Mostenire
Adrianaeu
Buna ziua , domnule avocat am o nelamurire privind situatia urmatoare : Parintii mei in timpul vietii au facut un act de intretinere uneia dintre surorile mele ... (vezi toată discuția)