avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Activitate kirinom

Activitate kirinom

Am luat in chirie un apartament acum 3 ani. Proprietara s-a trezit ca vrea sa vanda apartamentul, dar acum imi cer bani sa le platesc si parchetul dintr-o camera. Mi-au spus ca l-am stricat eu si ca i-am schimbat si culoarea( de la prea mult spalat) dar parchetul era la fel din prima zi, se si vede in spatele dulapului aceeasi culoare. Apartamentul nu este la prima chirie, si din ce am inteles ultimii chiriasi nici macar nu platisera intretinerea pe luni bune. Legal sunt obligat sa platesc atata timp cat nu l-am stricat eu? Se poate dovedii? Sunt niste poze de prin 2012 unde parchetul arata bine dar cine stie cati chiriasi a avut pana la mine si ce i-au facut.
Sunt identic, dar identic in aceeasi situatie. Ai gasit o rezolvare? Tot in sectorul 3 stau si eu. Ma gandeam sa dau o fuga maine la taxe si impozite, poate imi deschid un rol fiscal dar nici macar nu stiu daca e posibil. Pe mine cine m-a sunat asa mi-a spus sa fac, am si explicat ca eu am doar viza. Acum nu stiu.
Pai cum ai masina inscrisa la taxe si impozite de la acea primarie daca masina nu e inmatriculata acolo? Din ce stiu nu poti sa inmatriculezi o masina pe Bucuresti daca nu ai buletin.