Bună ziua! Am depus o cerere pentru a obține un loc de parcare in sectorul 3 și mi-a fost respins pe motivul că nu există un rol fiscal deschis pe numele meu, la Direcția de Impozite și Taxe sector 3. Menționez că locuiesc în chirie, cu contract înregistrat, iar când am fost sa depun cerere pentru parcare, mi-au spus doar că este nevoie de viza de flotant, nimic mai mult.
Ce pot sa fac? Mulțumesc mult!
Probabil nu aveti masina inscrisa la taxe si impozite la acea primarie . In municipiul meu , e prins in regulamentul de inchiriere a locurilor de parcare ca o conditie de eligibilitate ca pentru autovehicul sa se plateasca impozitul la Primaria municipiului si nu la alta . Consultati regulamentul aplicabil in sectorul 3 .
Pai cum ai masina inscrisa la taxe si impozite de la acea primarie daca masina nu e inmatriculata acolo? Din ce stiu nu poti sa inmatriculezi o masina pe Bucuresti daca nu ai buletin.
Sunt identic, dar identic in aceeasi situatie. Ai gasit o rezolvare? Tot in sectorul 3 stau si eu. Ma gandeam sa dau o fuga maine la taxe si impozite, poate imi deschid un rol fiscal dar nici macar nu stiu daca e posibil. Pe mine cine m-a sunat asa mi-a spus sa fac, am si explicat ca eu am doar viza. Acum nu stiu.