avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Cerere pentru a obține un loc de parcare
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Cerere pentru a obține un loc de parcare

Bună ziua! Am depus o cerere pentru a obține un loc de parcare in sectorul 3 și mi-a fost respins pe motivul că nu există un rol fiscal deschis pe numele meu, la Direcția de Impozite și Taxe sector 3. Menționez că locuiesc în chirie, cu contract înregistrat, iar când am fost sa depun cerere pentru parcare, mi-au spus doar că este nevoie de viza de flotant, nimic mai mult.
Ce pot sa fac? Mulțumesc mult!
Ultima modificare: Luni, 16 Octombrie 2023
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: kirinom , utilizator 21:21, 19 Octombrie 2023
Probabil nu aveti masina inscrisa la taxe si impozite la acea primarie . In municipiul meu , e prins in regulamentul de inchiriere a locurilor de parcare ca o conditie de eligibilitate ca pentru autovehicul sa se plateasca impozitul la Primaria municipiului si nu la alta . Consultati regulamentul aplicabil in sectorul 3 .
Ultima modificare: Luni, 16 Octombrie 2023
CHKa, utilizator
Pai cum ai masina inscrisa la taxe si impozite de la acea primarie daca masina nu e inmatriculata acolo? Din ce stiu nu poti sa inmatriculezi o masina pe Bucuresti daca nu ai buletin.
Sunt identic, dar identic in aceeasi situatie. Ai gasit o rezolvare? Tot in sectorul 3 stau si eu. Ma gandeam sa dau o fuga maine la taxe si impozite, poate imi deschid un rol fiscal dar nici macar nu stiu daca e posibil. Pe mine cine m-a sunat asa mi-a spus sa fac, am si explicat ca eu am doar viza. Acum nu stiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata auto la financiar catalinux1984 catalinux1984 Buna ziua, va rog sa mă ajutați cu un răspuns la întrebarea urmatoare.: Am domiciliul din buletin pe Călărași, autoturismul tot pe Călărași (logic), ... (vezi toată discuția)
Cum pot obține un loc de parcare catalinux1984 catalinux1984 Buna ziua, sunt proprietarul unui apartament în sectorul 3, din București. Din 2014 beneficiez de un loc de parcare pe care l-am platit in fiecare an. ... (vezi toată discuția)
Schimbare locatie cristianna31 cristianna31 buna ziua,am facut cerere de schimbare locatie de la apartamentul sotului care este adresa mea pe buletin(sector 5) la casa mea si a mamei (sector 4)sa stau o ... (vezi toată discuția)