avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1149 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimbare locatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimbare locatie

buna ziua,am facut cerere de schimbare locatie de la apartamentul sotului care este adresa mea pe buletin(sector 5) la casa mea si a mamei (sector 4)sa stau o vreme aici.acum daca o sa am viza de flotant care va fi adresa pe care o voi folosi cand voi completa vreo cerere,la taxe si impozite,daca mi se cere adeverinta de venit sau alte lucruri unde figurez,de unde le cer,de la 5 sau de la sector 4?adica ce influenta are viza de flotant si cand se voteaza de exemplu sau daca vreau adeverinta de venit?orice completez de acum ce adresa trec?multumesc
Cel mai recent răspuns: cristianna31 , utilizator 16:26, 16 Ianuarie 2013
Domiciliul legal este cel inscris in actul de identitate. Daca aveti si domiciliu flotant in orice cerere veti inscrie atat domiciliul legal cat si cel flotant.
Conform art. 33 Cod procedura fiscala organul fiscal competent in cazul expus este cel in a carei raza teritoriala se afla domiciliul dumneavoastra.
inteleg ca dovada actului de venit o pot lua din raza domiciliului de flotant?
Nu. Opinia mea este ca organul fiscal competent in cazul dumneavoastra este cel in a carei raza teritoriala se afla domiciliul inscris in actul de identitate. Verificati acest aspect si la organul fiscal unde sunteti inregistrata.
bine,multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si viza de flotant andra-celia andra-celia buna seara, daca am introdus actiunea de divort la jud din raza ultimului nostru domiciliu comun, dar am precizat in continutul actiunii ca numai locuim nici ... (vezi toată discuția)
Dacă nu mai stiu ce venituri salariale exacte am avut in 2022 ... Afdksaksj Afdksaksj Dacă nu mai stiu ce venituri salariale exacte am avut in 2022 cum voi completa declarația de avere? Fostul angajator refuza sa imi zică (vezi toată discuția)
Mutatre sediu fiscal samir123 samir123 salut; am un s.r.l care a schimbat sediul social din sector 1 la sector 5 ,,am stiintat registrul comertul si am pus cererea la administratie sector 5 pentru ... (vezi toată discuția)