avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Dacă nu mai stiu ce venituri salariale exacte am avut ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Dacă nu mai stiu ce venituri salariale exacte am avut in 2022 ...

Dacă nu mai stiu ce venituri salariale exacte am avut in 2022 cum voi completa declarația de avere? Fostul angajator refuza sa imi zică
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:47, 22 Decembrie 2023
Puteti lua de la ANAF o adeverinta de venit ... Cererea poate fi depusă atât la sediul organului fiscal competent cât şi prin intermediul serviciului „Spatiu Privat Virtual” pentru contribuabilii înrolaŃi în sistem.
Prin organ fiscal competent se întelege: organul fiscal în a cărei rază teritorială contribuabilul are adresa unde îşi are
domiciliul. ....
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 22 Decembrie 2023
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise fiscale pe anul 2011 alinamihailov alinamihailov Buna ziua, Cum \"dragutii de la Anaf\" niciodata nu rasp la telf in legatura cu o problema a contribuabilor, adresez aici intrebarea: Daca o societate ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru anaf 2021 ionela11 ionela11 Situatia este urmatoarea: ce trebuie sa faca o firma pentru a declara un punct de lucru la ANAF ?....firma are sediul social intr un judet si punctul de lucru ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru - fara salariati si declararea la anaf apetra apetra Am inregistrat la Registrul Comertului un al doilea punct de lucru . Aveam unul deja (diferit de sediul social). Ce formalitati trebuie sa efectuam vis a vis ... (vezi toată discuția)