avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Punct de lucru - fara salariati si declararea la ANAF
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Punct de lucru - fara salariati si declararea la ANAF

Am inregistrat la Registrul Comertului un al doilea punct de lucru . Aveam unul deja (diferit de sediul social). Ce formalitati trebuie sa efectuam vis a vis de ANAF? Mentionam ca la aceasta data la punctul de lucru nu avem angajati. Angajarea a 3 persoane se va face ulterior.
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 12:51, 17 Iunie 2015
Depuneti declaratia privind sediile secundare (OMFP 1329/2004)

[ link extern ]

Depunerea declaratiei: la organul fiscal în a carui raza teritoriala se afla domiciliul fiscal
al contribuabilului care le înfiinteaza însotita de înscrierea de
mentiuni la ORC (copie) si alte documente solicitate, dupa caz, de organul fiscal.

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iunie 2015
Ioan Petru Butariu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare punct de lucru corinachivu corinachivu Va rog mult sa ma ajutati, cu textul de lege, potrivit caruia punctul de lucru cu minim 5 salariati, aflat in alt judet decat sediu social al firmei, trebuie ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA Daca o soc.comerciala are sediul social si punctul de lucru in acelasi sector-peste 5 salariati-mai este necesara inregistrarea punctului de lucru la ONRC si ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru ssabina ssabina Buna ziua, Am un contract de inchiriere pentru un spatiu pentru o luna de zile. Intrebarea mea este: avand in vedere ca punctul de lucru trebuie declarat in ... (vezi toată discuția)