avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Punct de lucru

Daca o soc.comerciala are sediul social si punctul de lucru in acelasi sector-peste 5 salariati-mai este necesara inregistrarea punctului de lucru la ONRC si Anaf?
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 10:16, 16 Iulie 2013
La ONRC este obligatoriu. La ANAF daca e in raza aceluiasi organ fiscal care va gestioneaza si ca sediu nu trebuie D 060 pt minim 5 salariati, dar trebuie Declaraţie privind sediile secundare (OMFP 1329/2004) [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social cu activitate iclaudia19 iclaudia19 buna ziua, am inregistrat la onrc sediu social cu activitate... la anaf mai trebuie sa inregistrez? respectiv cum se face la punctele de lucru...sau e alta ... (vezi toată discuția)
Declarare punct de lucru corinachivu corinachivu Va rog mult sa ma ajutati, cu textul de lege, potrivit caruia punctul de lucru cu minim 5 salariati, aflat in alt judet decat sediu social al firmei, trebuie ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru - fara salariati si declararea la anaf apetra apetra Am inregistrat la Registrul Comertului un al doilea punct de lucru . Aveam unul deja (diferit de sediul social). Ce formalitati trebuie sa efectuam vis a vis ... (vezi toată discuția)