avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata auto la financiar
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata auto la financiar

Buna ziua, va rog sa mă ajutați cu un răspuns la întrebarea urmatoare.:
Am domiciliul din buletin pe Călărași, autoturismul tot pe Călărași (logic), insa am o problema cu parcarea din sector 3 București, mă obligă să înscriu mașina la financiar la ei la sector la impozit! Întrebarea este dacă pot înscrie doar mașina la impozit fara sa mai schimb înmatricularea pe București ci doar sa o scot de la Călărași și să mă înscriu la sector 3. Menționez că am viza de flotant cu proprietate in acel sector unde și stau. Vă rog să îmi răspundeți daca pot modifica doar impozitul nu și schimbarea pe București.
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:50, 26 Mai 2018
Daca detineti proprietate si rol fiscal deschis la sector 3 Bucuresti,obligatoriu pentru a beneficia de contract concesionare loc de parcare trebuie sa detineti vehicul inmatricuat la adresa dv de domiciliu
Buna ziua, in primul rand va mulțumesc frumos pentru răspuns, insa nu prea înțeleg cu rol cu fiscal, deci, eu am rol deschis la sector 3 unde am in proprietate apartamentul in care stau, insa buletinul îl am că domiciliu pe Călărași, doar că am viza de flotant pe sectorul 3, mașina o am înscrisă pe Călărași, vreau doar să știu dacă pot înscrie doar mașina pe sector 3 la impozit și să o scot de la Călărași fara a mai fi necesară înmatricularea/trecerea pe București!
Pot face doar trecerea fiscal la impozit ?
Mulțumesc
Conform dispozitii in vigoare inmatricularea vehiculului se realizeaza in localitatea /judetul unde domiciliaza solicitantul
Daca intentionati sa locuiti in Bucuresti,este obligatoriu sa parcurgeti procedura de inmatriculare
daca intentionati sa solicitati los parcare avand vehicul inmatriculat in alt judet nu veti putea intruni conditiile legal prevazute

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere pentru a obține un loc de parcare Mihai Popescu 02 Mihai Popescu 02 Bună ziua! Am depus o cerere pentru a obține un loc de parcare in sectorul 3 și mi-a fost respins pe motivul că nu există un rol fiscal deschis pe numele ... (vezi toată discuția)
Cum pot obține un loc de parcare catalinux1984 catalinux1984 Buna ziua, sunt proprietarul unui apartament în sectorul 3, din București. Din 2014 beneficiez de un loc de parcare pe care l-am platit in fiecare an. ... (vezi toată discuția)
Actele vanzare auto Lazar Cosmin-Celestin Lazar Cosmin-Celestin Buna ziua! Doresc sa vand un autoturism, care apartine tatalui meu si nu sunt familiarizat cu procedura de vanzare.Eu locuiesc in Bucuresti, iar masina ... (vezi toată discuția)