avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Activitate Anne29

Activitate Anne29

Bună ziua ! Am avut o firma în 2021 , fiind administrator am primit o hartie cum ca datorez anaf-ului 11000 lei , datorii ( creante ) . Firma nu a avut bunuri, ulterior am vandut-o . În acea hartie se specifica ca nu au găsit bunuri valorice și ma trag la răspundere solidara . Ce înseamnă asta ? Nu am nimic pe mine , are soțul o casa și un teren unde sunt mentionata si eu ca sunt dobandite in timpul casatoriei , este posibil ca anaf sa își scoată banii din ele ? Mulțumesc!
Se poate da un regulament de ordine interioara la o gradinita cu program prelungit sa fie interzise telefoanele la cadrele didactice ? (Adică sa fie lăsate la vestiar pe timpul activității) ?
Bună seara ! Sunt intr-un conflict de mai bine de 3 luni cu directoarea unității de învățământ unde lucrez. Sunt educatoare , conflictul nostru a început din refuzul meu de a-i da bani pentru a-mi păstra postul . Pentru ca mi-am permis sa o amân cu suma de 500 de euro, dumneaei mi-a pus tot personalul contra mea, nu sunt înștiințata de nici o activitate a unității, efectiv Sunt data la o parte din colectiv la ordinele doamnei director ( am integistrare audio cum ii spune unei colege sa ma anunțe ca sunt pe cont propriu și nu mai am nici o legătură cu ele -sa ma descurc singura ) . Săptămâna trecută a fost o ședință, nu m-au lăsat sa pun bani la protocol , și după ce am luat cuvântul după terminarea ședinței am spus ca nu se promovează demnitatea și respectul . Au convocat comisia de disciplina pe motiv ca le-am făcut nesimțite ,dar eu toată ședința o am înregistrată și nici vorba de asa ceva . Vineri urmează sa fiu audiata in aceasta comisie , as putea sa nu semnez procesul verbal,eventual sa fac contestație pentru acuzațiile ce mi se aduc ? Menționez ca șeful ISJ i-a facut plangere pentru luare de mita , după nenumărate drumuri la inspectorat . Va mulțumesc, orice sfat este de ajutor !
Bună seara ! Pot obține desfășurătorul apelurilor și conținutul acestora în urma unei plângeri penale? Lucrez intr-o unitate de învățământ prescolar, directorul mi-a cerut 2500 de lei , pentru ca am amânat câteva zile se comporta deplorabil cu mine . Nu lasă îngrijitoarele sa ma ajute ,le-a interzis sa vina la grupa mea (grupa mica) , ma insulta și nu mai recunoaște ca mi-a cerut bani. În apelurile telefonice a vorbit deschis despre asta . Ce as putea sa fac ? Mulțumesc anticipat