avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună seara ! Pot obține desfășurătorul apelurilor ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună seara ! Pot obține desfășurătorul apelurilor și conținutul ...

Bună seara ! Pot obține desfășurătorul apelurilor și conținutul acestora în urma unei plângeri penale? Lucrez intr-o unitate de învățământ prescolar, directorul mi-a cerut 2500 de lei , pentru ca am amânat câteva zile se comporta deplorabil cu mine . Nu lasă îngrijitoarele sa ma ajute ,le-a interzis sa vina la grupa mea (grupa mica) , ma insulta și nu mai recunoaște ca mi-a cerut bani. În apelurile telefonice a vorbit deschis despre asta . Ce as putea sa fac ? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:10, 25 Octombrie 2023
Nu aveti de unde cere continutul convorbitilor telefonice , nici un operator de telefonie nu are capacitatea tehnica de a inregistra si stoca toate convorbirile desfasurate in retelele sale . Si nici nu are voie ...
Puteți obtine un listing al apelurilor efectuate și primite în nici un caz conținutul convorbirilor.Mai mult decât atât nu e o fapta penala dacă v a cerut bani cu împrumut dacă i a cerut ca spaga sa va promoveze ,asigure stabilitate la locul de munca se poate discuta despre o infracțiune ,recomandat sa contactati un av din zona dvs specializat în penal pt un eventual denunț..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apelurile catre 112 nu apar in listingul de convorbiri marlenn marlenn as dori sa stiu daca e normal si legal sa nu apara in listingul de convorbiri de pe o retea mobila (doar una) apelul catre 112, indiferent ca apelul a fost ... (vezi toată discuția)
Stenograma convorbire telefonica eder eder Sunt abonat la compania de telefonie mobila RDS si doresc sa solicit stenograma unei convorbiri telefonice pe care am purtat-o cu cineva in luna ianuarie ... (vezi toată discuția)
Bună dimineața - amenințare telefonică, solicitare înregistrare convorbire Vlad Ionut Vlad Ionut Am fost amenințat cu moartea pe telefonul meu mobil,pot solicita înregistrarea convorbirii telefonice de la operatorul de telefonie pentru probă să pot ... (vezi toată discuția)