Bună seara ! Pot obține desfășurătorul apelurilor și conținutul acestora în urma unei plângeri penale? Lucrez intr-o unitate de învățământ prescolar, directorul mi-a cerut 2500 de lei , pentru ca am amânat câteva zile se comporta deplorabil cu mine . Nu lasă îngrijitoarele sa ma ajute ,le-a interzis sa vina la grupa mea (grupa mica) , ma insulta și nu mai recunoaște ca mi-a cerut bani. În apelurile telefonice a vorbit deschis despre asta . Ce as putea sa fac ? Mulțumesc anticipat
Nu aveti de unde cere continutul convorbitilor telefonice , nici un operator de telefonie nu are capacitatea tehnica de a inregistra si stoca toate convorbirile desfasurate in retelele sale . Si nici nu are voie ...
Puteți obtine un listing al apelurilor efectuate și primite în nici un caz conținutul convorbirilor.Mai mult decât atât nu e o fapta penala dacă v a cerut bani cu împrumut dacă i a cerut ca spaga sa va promoveze ,asigure stabilitate la locul de munca se poate discuta despre o infracțiune ,recomandat sa contactati un av din zona dvs specializat în penal pt un eventual denunț..