1. Intrevarile au scopu de a ataca legalitatea actiunilor bancilor , oricat de patetic pare daca nu face cineva ceva toti ne calca in picoare
a. Banca nu are obligatia sa schimbe contractul , dar este legal ca la solicitarea mea de transformare a creditelor din franc in lei sa in includa atat liboru de la franc si roboru de la lei rezultand asfel o rata mai mare in lei decat daca raman in franci(pentru ca se adauga atat doua comisionane si nu pentru ca dobanda la lei e mai mare decat la franc)
b. De ce sa nu se schimbe marsavia BCR-ului ,de ce sa renunt eu, doresc sa stiu daca este legal ce fac ei , daca nu doresc sa fac reclamatie la Protectia Consumatorului si poate eventual daca sunt incurajat si sa ii dau in judecata si pentru stres emotional, nu vreu sa las lucrurile asa cum sunt ...stiu ca asta e motto-ul nostru al romanilor "lasa-ma sa te las" dar eu nu mai vreau sa il aud...vreau schimbare.
1. nu are importanta cine castiga din cursul valutar, am pus o intrebare cu privire la legalitatea dublei comisionari si libor si robor...
2. Poate nu ati inteles , banii pentru cardul de credit i-am depus eu in cont , deci m-am creditat pe mine, da mai am si alte carduri (destule) dar o conditie de limitare la o data pe luna a plafonului nu exista, si banii nu ii pot folosi cand vreu, plafonul e folosibil doar o data pe luna, de asemenea intrebarea era legata strict de legalitate...daca nu sunteti profesionist...lasa-ti pe altii ...de mediocri e plina tara , care nu lasa pe altii sa se dezvolte de frica sa nu le ia altii locu...aviz amatorilor de pareri personale.
Raspundeti daca aveti argumente legale , daca nu mai bine abtineti-va.
1. Cazul Piraeus Bank, am luat 2 credite in franc elvetian , a venit criza si am dorit sa schimb creditele din franc in lei , salariul il am in lei, am fost la banca si mi-au spus ca nu imi pot schimba in lei decat daca acept atat liboru de la frac cat si roboru de la lei iesind asfel un cost al ratelor mult mai mare. Este corect si legal sa in ceara in acest mod ?
2.Cazul BCR , am dorit sa fac un card de wizz air , bun , am blocat o suma ca sa imi faca un card ( nu mai puteam sa iau alt card din cauza ratelor) deci banii mei , bun..am platit circa 160 lei pentru diverse inregistrari si comisioane. Vreau sa fac achizitia de bilete de avion , cumpar 2 bilete si merg la banca depun banii sa acopar suma platita si revin acasa sa platesc si celelate doua bilete pentru ce ceilalti membri ai familei , soc cardiac...nu am voie sa folosesc limita de credit doar o singura data pe luna ...am platit restu cu alt card ,adica banii mei proprii nu ii pot folosi decat o data pe luna in rest raman blocati sa se foloseasca banca de ei fara dobanda....daca eram plecat in strainatate si doream sa platesc cu cardul al bilet in caz de urgenta si nu aflam de chestiunea morbida , ce faceam ramaneam inca 30 de zile ca sa pot sa cumpar alt bilet...doamne ce m-am putut inerva.
Este corect si legal asa ceva?
si a doua intrebare:
Am dorit sa renunt la card sa imi recuperez banii , spuneau ca termenul de inapoiere a sumei depuse in cazul anularii cardului este de 30 de zile....adica se mai folosesc inca 30 de zile de banii mei gratis....e corect si legal?
O intrebare?
Canaliile de la ITM in 2007 mi-au spus ca nu trebuie trecut in Revisal contractul de munca suspendat#-o...nu l-am trecut
Acum fata a venit din concediul de ingrijire copil pana la 2 ani si i-am facut act aditional de repunere in activitate...
Treaba e ca acum descopar ca trebuia trecuta...sa-i mustre domnu rau de tot
Solutia ..1 sa depun pe net cu data reala adica contractul din 2003#-o#-o#-o#-o
Solutia.. 2 Sa ii desfac contractul de munca cu data revenirii si sa-i fac angajarea cu ziua urmatoare?