avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Activitate andreea.chelesu

Activitate andreea.chelesu

Buna seara! Am o intrebare legata de legea 15/2003, cea despre terenurile gratuite pentru tinerii sub 35 ani. As vrea sa aplic pentru un teren, insa intampin o problema. Am vazut ca si conditie ca trebuie sa am domiciliul stabilit de minim 1 an in judetul in care vreau sa aplic. Adresa din buletin nu este momentan schimbata pe judetul in care locuiesc, insa planuiesc sa schimb buletinul acum. Daca arat un contract de inchiriere care dovedeste ca locuiesc deja de 2 ani in judetul respectiv si imi schimb si adresa din buletin, m-as incadra in aceasta conditie? Multumesc!
Buna seara! Am o intrebare legata de legea 15/2003, cea despre terenurile gratuite pentru tinerii sub 35 ani. As vrea sa aplic pentru un teren ca mai apoi sa construiesc o casa pe care o sa o dau in regim hotelier (airbnb/booking), insa nu sunt sigura daca acest lucru este permis dau daca casa trebuie sa fie numai in scop personal. Am tot cautat informatii despre aceasta lege insa nu am gasit nimic concret. Oare ma poate ajuta cineva cu mai multe informatii? Multumesc!