avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 15/2003, teren gratuit conditii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 15/2003, teren gratuit conditii

Buna seara! Am o intrebare legata de legea 15/2003, cea despre terenurile gratuite pentru tinerii sub 35 ani. As vrea sa aplic pentru un teren, insa intampin o problema. Am vazut ca si conditie ca trebuie sa am domiciliul stabilit de minim 1 an in judetul in care vreau sa aplic. Adresa din buletin nu este momentan schimbata pe judetul in care locuiesc, insa planuiesc sa schimb buletinul acum. Daca arat un contract de inchiriere care dovedeste ca locuiesc deja de 2 ani in judetul respectiv si imi schimb si adresa din buletin, m-as incadra in aceasta conditie? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna seara! am o intrebare legata de legea 15/2003, cea despre ... andreea.chelesu andreea.chelesu Buna seara! Am o intrebare legata de legea 15/2003, cea despre terenurile gratuite pentru tinerii sub 35 ani. As vrea sa aplic pentru un teren ca mai apoi sa ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu sa imi schimb buletinul dupa achizitia unei locuinte ? alchemist alchemist Salut, In acest moment locuiesc in Bucuresti si am buletinul pe adresa apartamentului parintilor (unde si locuiesc) insa in curand voi achizitiona un ... (vezi toată discuția)
Acte necesare angajare alt oras RellyRayssa RellyRayssa Buna ziua, De curand m-am mutat din Bucuresti in Brasov, insa nu mi-am schimbat domiciliul din buletin(acest lucru va mai dura). Doresc sa ma angajez si nu ... (vezi toată discuția)