avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Activitate Tudi192

Activitate Tudi192

Cum as putea? Contract de comodat intre 2 SRL'uri pentru un scaun in salon sau?

george-neagu a scris:

Puteți face treaba asta și pe srl, nu numai pe pfa.

Buna , detin un SRL cu cateva coduri caen autorizate .., unul dintre ele este pentru manichiura/pedichiura/infrumusetare , se poate inchiria scaun in salon de la un alt SRL cu SRL'ul meu ? Sau trebuie sa am PFA(nu vreau sa il fac dupa noile reguli pt ca nu fac atata profit cat sa platesc cass )
Sau nu se poate din cauza ca ,ca SRL pot doar inchiria intreg spatiu?
Exista alte portite sa pot lucra intr-un salon cu srl meu?
Buna , Daca sotii au un SRL impreuna amandoi fiind administratori , Sotia poate sa isi deschida un PFA si sa munceasca sub acest Pfa , ar fii ceva probleme ?
Cum as putea gasi executorul avand in vedere ca nu mai am nici o foaie legata de treaba asta . ?

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Dacă a fost pusa sentința in executare, puțin probabil sa fie cazul de prescripție. Cel mai probabil dosarul execuțional este în curs, luați legătura cu executorul.

De unde pot stii daca a intervenit prescriptia??
Si da a fost pusa in executare dar neavand nimic pe numele meu nu au avut ce sa execute .

SCA IONESCU & NOVAC a scris:

Ziceți ca ati fost executat silit - asta înseamnă că a fost un proces în instanta finalizat cu o hotărâre judecătorească de obligate a dvs la plat debitului și a penalităților în cuantumul indicat, ce a fost pusa în executare printr-un executor judecătoresc?
Dacă da - Dacă da - penalitățile se pot negocia și în procedura de executare silită.
Dacă nu - posibil sa fi intervenit prescripția.

Pai nu i-am platit deloc ca intre timp suma a urcat ft mult ei mi-au pus cate 5lire in fiecare zi de atunci si pana acum , si nici nu aveam cu cine sa ma inteleg

Cornel Vasile a scris:

Cand i-ati platit ultima oara?

Conturile societatii nu au legatura cu datoria dvs.

Buna ziua , am fost executat silit de o firma care avea locuri de munca in strainatate acum 6 ani , pe scurt ei mi-au gasit un loc de munca in uk si mi-au cerut bani pentru dosar pe care trebuia sa il platesc din primul salar , primul salar a fost incasat partial pe 7 zile(ca atunci se termina luna)era exact aceeasi suma cu care eram dator sa o platesc am explicat ca nu am cum sa ii dau toata suma ca nu aveam cum sa traiesc o luna intreaga cu aceea suma ei nu au vrut sa inteleaga si m-au executat silit ..intre timp suma a ajuns destul de mare pentru ca aveam penalitati de 5lire pe zi daca nu plateam , nu stiu cat e acum ca nu am mai primit nimic de vreo 3 ani . Eu sunt tot in strainatate . , intrebarea mea e cum pot sa o anulez avand in vedere ca vreau sa ma intorc in tara sa imi deschid o firma? Sau daca nu o pot anula cum pot ajunge la o intelegere sa o achit lunar dar sa nu imi puna proprire pe conturile care le fac firmei? Se poate face ceva in acest caz?