avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare pfa de catre administrator
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare pfa de catre administrator

Buna , Daca sotii au un SRL impreuna amandoi fiind administratori , Sotia poate sa isi deschida un PFA si sa munceasca sub acest Pfa , ar fii ceva probleme ?
Ultima modificare: Marți, 7 Noiembrie 2023
george-neagu, moderator
Legea nu prevede nicio interdicție cu privire la cumulul de calități. Titularul de PFA poate fi în același timp și asociat/administrator al unei SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana fizica pfa si administrator srl - legalitate ContSters267473 ContSters267473 Buna seara, As dori sa clarific problemele de mai jos cu cateva raspunsuri prompte si simple, ca sa stiu spre ce anume ma indrept. 1. O persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, eu și soția mea actualmente șomeri neindemnizați ... stefantp stefantp Bună ziua, Eu și soția mea actualmente șomeri neindemnizați peste 46 ani dorim sa constituim un pfa/srl. Dorim sa știm dacă putem beneficia de ... (vezi toată discuția)
Pfa srl cu acelasi obiect de activitate sovid sovid Buna seara, Exista posibilitatea legala ca asociatul si administratorul unui srl sa detina si un pfa cu acelasi obiect de activitate? Mentionez ca srl-ul are ... (vezi toată discuția)