Daca am terminat clasa a 12 a și intru in indemnizație de creștere copil ,pot sa îl asigur prin mine pe soțul meu care nu lucrează cu carte de munca pentru că vrea să își facă un rmn ? Și ce ar trebui sa cer de la școala pentru asta
Daca nasc în la sfârșitul lui mai ,și sunt în clasa a 12. A ,știu că pot beneficia de indemnizație de crestere copil ,dar am primit toti o foaie care scrie că timp de 6 luni poți beneficia de indemnizație de șomaj ,eu o sa pot sa mai iau indemnizația de șomaj ,daca o sa am de creștere de copil ?
Buna ziua va rog sa mă lămuriți și pe mine cu ceva ,sunt la școală am 18 ani și 5 luni și sunt însărcinată în 32 de săptămâni,și o doamna de serviciu mi-a spus că pot sa intru in prenatal adică să stau acasă ,ce acte ar trebui sa bag pentru acesta și unde trebuie sa merg ,va rog ajutați mă
Bună ziua ,am 18 ani și sunt în clasa a 12 a sunt insarcinata în luna a 3 a ,și recent m-am căsătorit cu tatăl copilului (stam de mai mult timp împreună) dacă voi continua sa merg la școală in continuare pot beneficia de o indemnizatie de crestere a copilului ? (Va mulțumesc)