avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca sunt eleva am 18 ani ,mi-au spus niste oameni că ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca sunt eleva am 18 ani ,mi-au spus niste oameni că pot intra ...

Daca sunt eleva am 18 ani ,am auzit că pot intra in concediu prenatal de la 7 luni ?daca pot ce acte trebuie sa depun ?
Ultima modificare: Luni, 12 Februarie 2024
ale18A, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:41, 28 Februarie 2024
Nu puteti beneficia de concediu prenatal /postnatal . Ca eleva, veti obtine de la medic o scutire medicala pe care o vei aduce la scoala.
Si, dupa nastere, mergeti la primaria de domiciliu si intrebati de indemnizatia pentru crestere copil ( in jur de 1500 lei/luna, timp de 2 ani, bani ce va pot ajuta in cresterea copilului).

Cursurile sunt la zi?
Ultima modificare: Marți, 13 Februarie 2024
Ionut.ion, utilizator
Daca sunt eleva in ultimul an,nasc in april și școala o termin in iunie /iulie pot beneficia de indemnizație ,ce acte ar trebui daca dac ?
Scoala este la zi ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil pavalsimona pavalsimona Buna ziua! As avea nevoie de un sfat! Sunt insarcinata si conform doctorului, ar trebui sa nasc pe la sfarsitul lunii septembrie. Mentionez ca sunt in al ... (vezi toată discuția)
Primesc indemnizatie de crestere a copilului si prenatal? saonioana saonioana Buna ziua. Sunt studenta la zi, anul 1 si am contrat de munca pe perioadat determinata incepand cu 26.06.2012 care se incheie la 04.05.2013. urmeaza sa nasc in ... (vezi toată discuția)
Am absolvit o scoala postliceala ... Cr!22 Cr!22 Buna ziua, am urmatoarea situatie: Am absolvit o scoala postliceala in august 2022, tot de atunci sunt si insarcinata, termenul fiind 11 mai 2023. Din ... (vezi toată discuția)