avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua ,am 18 ani și sunt în clasa a 12 a sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua ,am 18 ani și sunt în clasa a 12 a sunt insarcinata ...

Bună ziua ,am 18 ani și sunt în clasa a 12 a sunt insarcinata în luna a 3 a ,și recent m-am căsătorit cu tatăl copilului (stam de mai mult timp împreună) dacă voi continua sa merg la școală in continuare pot beneficia de o indemnizatie de crestere a copilului ? (Va mulțumesc)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:06, 7 Noiembrie 2023
Puteti beneficia de indemnizatia de crestere a copilului chiar daca mergeti la scoala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"mama" fara nici un venit... SinghPetronela SinghPetronela Buna ziua, ma numesc Petronela, am 17 ani, eleva in clasa a 11 - a si INSARCINATA in 6 luni... Nu stiu ce sa fac... tatal copilului este acum arestat, el ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului, mama eleva ancamargareta ancamargareta O mama minora, in varsta de 16 ani, eleva in clasa a X-a la un liceu teoretic (frecventeaza fara intrerupere cursurile de zi ale invatamantului ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului omama2 omama2 Sunt 19 ani, copilul meu a nascut in Mai 2012, iar eu am lasat scoala in clasa XII-a, in 2010 Octombrie din cauza insarcinarii si nu am putut sa finalizez ... (vezi toată discuția)