avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Activitate Ionela101a

Activitate Ionela101a

Buna ziua! ordonanţă preşedinţiala suplinire consintamant. Ordonanta a fost pronuntata pe 1.03.2024 cu drept de apel 5zile de la pronuntare. Apel nu a fost facut si termenul a trecut, as dorii sa stiu si eu cand se va comunica hotararea si cand poate fii legalizata? Va Multumesc anticipat! O zii Buna!
Va multumesc din suflet pt raspuns. Deci, daca pronuntarea a fost data ieri saptamana viitoare ramane definitiva. O pot lua de la judecatorie sau trebuie sa vina prin posta? Multumesc!
Ordonanta presedintiala
Buna ziua! Am obtinut ordonanta presedintiala pt emitere pasaport minor si pt a putea calatorii cu minorul in strainatate. Pe site.ul judecatoriei arata “. Cu drept la apel în 5 zile de la pronunţare” . Intrebarea mea este, cand ramane definitiva hotararea pt a o putea folosii la emiterea passportului? Si de obicei in cat timp se primeste hotararea? Multumesc anticipat! O zii Buna!
Buna seara. In cat timp se pronunta ordonanta presedintiala? Multumesc frumos!
Este posibila ordonanta presedintiala pt tagada paternitatii?? Multumesc frumos!
Buna seara! Este posibila iesirea din Romania a unui minor cu titlu de calatorie? Tin sa mentionez ca mama este romanca Si tatal cetatean strain, copilul Nu are nici un pasaport , Si din motive personale Nu se poate obtine pasaportul momentan . Daca obtinem titlul de calatorie de la ambasada tatalui in Romania putem iesii din tara cu el pt a merge in tara tatalui? Va multumesc anticipat! Apreciez !