avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este posibila ordonanta presedintiala pt tagada ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este posibila ordonanta presedintiala pt tagada paternitatii?? ...

Este posibila ordonanta presedintiala pt tagada paternitatii?? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:09, 15 Noiembrie 2023
Nu poate fi vorba despre admiterea unei astfel de solicitari pe calea ordonantei, caci prin aceasta procedura rapida se fac minim de probe si se dispun masuri provizorii pana la judecarea cauzei in fond.

Ori ca sa tagaduiesti paternitatea nu ai ce sa stabilesti ca masura vremelnica, fie este, fie nu tatal copilului.

Incertidinea nu poat fi primita in materia filiatiei.
pe cale ordonantei puteti solicita suplinirea acordului tatatlui din acte pt a-i face pasaport copilului si pt iesirea din tara. Asta daca nu va intelegeti amiabil cu tatatl din acte ca sa va dea acordul pt astea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta presedintiala pt desfacerea casatoriei AncaZT AncaZT Buna ziua. Ma gasesc in urmatoarea situatie. Sunt in proces clasic de divort si custodie cu fostul meu sot, care initial din motive diverse a tot suferit ... (vezi toată discuția)
Cm pot calatorii cu minorul fara acordul tatalui sol0606 sol0606 sunt maritata dar in divort. intre timp am cunoscut pe cineva si am facut un copil. din cauza ca divortul nu era pronuntat copilul a fost trecut pe numele ... (vezi toată discuția)
Tagada paternitate Veronica1990 Veronica1990 Buna ziua, La inceputul acestei luni am avut ultimul termen in divortul cu sotul meu, in urma caruia s-a admis cererea de divort si s-a pronuntat solutia de ... (vezi toată discuția)