avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara. In cat timp se pronunta ordonanta ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara. In cat timp se pronunta ordonanta presedintiala? ...

Buna seara. In cat timp se pronunta ordonanta presedintiala? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:43, 9 Decembrie 2023
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Judecata se face de urgenţă şi cu precădere, nefiind admisibile probe a căror administrare necesită un timp îndelungat.

Pronunţarea se poate amâna cu cel mult 24 de ore, iar motivarea ordonanţei se face în cel mult 48 de ore de la pronunţare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art. 581 din cod procedura civila - corespondenta in noul cod Cimss Cimss Buna ziua, Am facut o ordonanta presedintiala si in drept am scris potrivit art. 581 din cod de procedura civila, insa acet articol este din vechiul cod, ... (vezi toată discuția)
Proces de custodie minor ancaduo ancaduo buna ziua, am o problema.. am si eu un proces pe rol, de custodie a unei fetite de 8 ani, fetita este cu mine de cand ne-am despartit adica de 5 ani, de doi ... (vezi toată discuția)
Vecinul a deconectat casa de la reteaua de apa adrianburloiu adrianburloiu Situatia locala: casa p+1 firma noastra la parter si un nou vecin pers fizica a cumparat etajul. Curte in totalitate est a noului veci. Noi avem servitute de ... (vezi toată discuția)