avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Activitate mihaela.vlad

Activitate mihaela.vlad

Răspuns la discuția somatie de plata? pt ce?
nu aveam nicio datorie fata de Astral, le-am platit absolut tot . dar am mai fost o perioada de citeva luni si clientul lor, al U.P.C. greseala a fost ca nu i-am anuntat ca ma mut la alt furnizor.Acum m-au dat pe mana recuperatorilor, ca sa zic asa.in cazul in care voi fi actionata in justitie, ma pot ajuta de vecinii mei ca martori,pt a confirma ca serviciile lor nu au fost asa cum se laudau(cum scrie in contract)?Nu am vazut un contract de-al lor, dar banuiesc ca u mentionat: ne obligam sa furnizam servicii de calitate, iar tu clientule, sa platesti. ei nu au respectat contractul, de ce as face-o eu?
buna ziua! in urma cu citeva zile am primit a doua somatie de plata de la societatea de cablu si televiziune U.P.C,in care ma somau pt a doua oara sa le achit contra valoarea serviciilor furnizate de ei, pt o perioada de 6 luni, in valoare de 170 ron. Mentionez faptul ca eu am fost client al S.C Astral ,(au fost preluati de U.P.C) dar am renuntat la serviciile lor pentru ca erau jalnice. (pot confirma toti cetatenii cartierului in care locuiesc). acum sint client romtelecom de mai bine de 1 8 luni. cu U.P.C-ul nu am semnat niciun contract, asa ca nu vad de ce sa le platesc, odata ce eu nu beneficiez de serviciile lor.
mai amintesc odata ca serviciile lor sint foarte slabe in cartierul meu, fapt demonstrat de sutele de telefoane date la deranjamente si chiar declabarile in masa a cetatenilor.
sint convinsa ca pina la urma o sa trebuiasca sa achit datoria fata de ei. dar totusi ma gindesc ca poate exista o cale de a nu le plati asa degeaba. ma puteti ajuta cu un sfat, va rog!
Răspuns la discuția semnatura falsa pe state de plata
acum câteva luni în urmă, un fost coleg de al meu a fost batut crunt din cauză că şi- a cerut drepturile salariale.Îsi vroia salariul intreg, cel negociat, nu cel de pe carnetul de muncă.Seful însă a refuzat să-i dea banii, fapt pt care el a apelat la protectia muncii. De aici un întreg scandal, firma a fost amendată şi pentru alte nereguli, dar trebuia şi să facă dovada de plată către angajat. chemat la birou, chipurile să-şi primească leafa, forţat de şefi să semneze pt o altă sumă decât cea aşsteptată de el, refuzind, a incasat-o rău de tot, drept pt care a fost nevoie 21 de zile de spitalizare.
acum revenind la subiect, având ăn vedere evenimentul si modurile de a rezolva seful problemele, este considerată forţă majora ,îndeplinirea sarcinilor date de sef? conta prin ce mijloace se duc la rezolvare problemele atâta timp cât tiranul era multumit?
Răspuns la discuția semnatura falsa pe state de plata
va multumesc! mi-ati fost de mare ajutor.o seara buna!
Răspuns la discuția semnatura falsa pe state de plata
Conteaza! Daca secretara s-a supus unui ordin dat de sef, e la fel de vinovata?. Va fi adusa in instanta ca pârâtă? pt ca nu aş vrea să lovesc in alţi oameni. Stiu ce înseamnă să fii constrâns ,să faci ceva doar pt că aşa a zis şeful.
Răspuns la discuția semnatura falsa pe state de plata
dar daca nu a semnat el insusi statele de plata si si- a pus secretara sa faca asta, cine o va incurca? el, sau secretara?
buna ziua! acum citeva zile am demisionat din motive ca nu mi-am primit salariile pe trei luni. Statele de plata pe luna septembrie si octombrie nu le-am semnat, dar stiu ca fostul meu sef,imita semnatura colegilor mei si astfel la ITM ajungeau in regula. intrebarea mea este: pot sa invoc in caz de judecata aceasta inselatorie? daca a semnat in locul meu, va fi tras la raspundere? ce pedeapsa risca?