avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... somatie de plata? pt ce?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

somatie de plata? pt ce?

buna ziua! in urma cu citeva zile am primit a doua somatie de plata de la societatea de cablu si televiziune U.P.C,in care ma somau pt a doua oara sa le achit contra valoarea serviciilor furnizate de ei, pt o perioada de 6 luni, in valoare de 170 ron. Mentionez faptul ca eu am fost client al S.C Astral ,(au fost preluati de U.P.C) dar am renuntat la serviciile lor pentru ca erau jalnice. (pot confirma toti cetatenii cartierului in care locuiesc). acum sint client romtelecom de mai bine de 1 8 luni. cu U.P.C-ul nu am semnat niciun contract, asa ca nu vad de ce sa le platesc, odata ce eu nu beneficiez de serviciile lor.
mai amintesc odata ca serviciile lor sint foarte slabe in cartierul meu, fapt demonstrat de sutele de telefoane date la deranjamente si chiar declabarile in masa a cetatenilor.
sint convinsa ca pina la urma o sa trebuiasca sa achit datoria fata de ei. dar totusi ma gindesc ca poate exista o cale de a nu le plati asa degeaba. ma puteti ajuta cu un sfat, va rog!
Cel mai recent răspuns: mihaela.vlad , utilizator 21:17, 12 Februarie 2009
Este posibil ca o data cu preluarea, SC Astral sa le fi predat celor de la UPC si cesiunea tuturor creantelor pe care le aveau la clientii ce nu achitasera, astfel ca in baza acelui act ati datora bani UPC-ului.
nu aveam nicio datorie fata de Astral, le-am platit absolut tot . dar am mai fost o perioada de citeva luni si clientul lor, al U.P.C. greseala a fost ca nu i-am anuntat ca ma mut la alt furnizor.Acum m-au dat pe mana recuperatorilor, ca sa zic asa.in cazul in care voi fi actionata in justitie, ma pot ajuta de vecinii mei ca martori,pt a confirma ca serviciile lor nu au fost asa cum se laudau(cum scrie in contract)?Nu am vazut un contract de-al lor, dar banuiesc ca u mentionat: ne obligam sa furnizam servicii de calitate, iar tu clientule, sa platesti. ei nu au respectat contractul, de ce as face-o eu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datoriile chiriasului alexius alexius Am avut timp de cinci luni chiriasi in apartamentul meu. Am facut un contract de inchiriere pe durata de un an, inregistrat la fisc. In septembrie 2009 ... (vezi toată discuția)
Notificare de executare silita de catre o firma cu care nu am contract Doru17 Doru17 Ma confrunt cu urmatoarea problema : aveam abonament la TV cablu la o firma mica de cartier care functiona foarte bine. In primavara anului 2013 am constata ... (vezi toată discuția)
Litigiu cu societatea de cablu tv upc gaskoe gaskoe Buna ziua, Va supun atentiei urmatoarea speta. Acum 10 ani locuiam cu chirie, mai multe familii in aceeasi curte. Unul dintre chiriasi avea incheiat un ... (vezi toată discuția)