avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Activitate Rox@n@

Activitate Rox@n@

Am inteles. Problema e ca noi nu stim ce scrie in celalalt testament si nici nu stim cand face succesiunea, sa putem merge (de moment ce nu ne cheama, sau declara la notar ca e doar ea). Ce se poate face in situatia asta? Noi neavand niciun act in afara de acel testament, nu putem merge la notar sa...facem ceva. Multumesc frumos de raspuns.
Multumesc frumos de raspuns. De succesiune se va ocupa nepoata de var primar...noi nu avem niciun act, in afara de acel testament (care se anuleaza in principiu). Se poate ca dansa sa faca succesiunea fara noi? Si noi fiind nepoatele surorii decedate avem ceva drept la mostenire?
Buna ziua, am o situatie mai "speciala". Sora bunicii mele din partea tatalui a decedat (sa ii spunem N). Sotul lui N a decedat, copii nu are, tatal meu a decedat. Am ramas eu si inca 2 surori. N ia facut un testament mamei noastre, dupa care ia facut alt testament unei nepoate de var primar.
Doresc sa stiu, noi ca si "nepoate de sora bunicii", avem ceva drept la mostenire? Sau testamentul mamei mai e valabil? Multumesc frumos!
Si atunci daca imi iau ziua de luni liber (pentru sambata lucrata), sa inteleg ca de 1 decembrie cand in mod normal este liber daca voi lucra, iar va trebui sa imi aleg alta zi libera?
Multumesc
Buna ziua. Lucrez la o firma privata, program de L-V, 8 ore/zi. Concediul anual este de 20 zile. In unele zile cand nu este de lucru, plec mai repede acasa, dar in altele trebuie sa stau peste programul de 8 ore sau sa merg si sambetele.
Intrebarea mea este, avand in vedere ca am fost sambata trecuta la serviciu, seful m-a pus sa aleg intre a avea liber o zi de luni, sau a avea de 1 decembrie (care in mod normal este liber, cel putin la bugetari). In domeniul privat cum se procedeaza in acest caz? Mentionez ca in contract nu e specificat.
Multumesc anticipat