Buna ziua,
Din pacate am luat decizia de a intra ca si membru CEX in complexul in care locuiesc.
In urma mai multor email-uri care contineau acuzatii nefondate si care devenisera hartuire saptamanala, am decis sa demisionam(presedinte si 2 membrii CEX).
In legea 196/2018 se mentioneaza faptul ca pana la noi alegeri, demisionarii trebuie sa-si continue activitatea.
Presedintele are avantajul ca poate demisiona, dar membrii CEX, nu. Implicit preluam atributiile si convocam adunari generale pana cand se alege cineva. Dupa cum era de asteptat, nu doreste nimeni...
Cum pot sa scap de aceasta corvoada?
Efectiv sunt fortat sa prestez activitati pe care nu mi le mai doresc.
Iar solutia general valabila prin care sa ma rog de vecini sa preia, este fara succes.
Nimeni nu doreste sa se implice, iar cel care a tot insistat pe mail nici atat. Acum profita de aceasta lege care ma obliga sa stau la cheremul lui ori de cate ori are chef. Da mail si asteapta in 10 zile un raspuns... ca asa scrie in lege.
Va multumesc!
Buna ziua,
Cum ati rezolvat?
Si eu sunt membru CEX si doresc sa renunt, dar cum legea 196/2018 este facuta sa te condamne pe viata la munca in folosul Asociatiei de Proprietari, sunt obligat sa prestez pana cand cineva imi preia rolul.
Va multumesc!