avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Din pacate am luat decizia de a intra ca si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Din pacate am luat decizia de a intra ca si membru ...

Buna ziua,
Din pacate am luat decizia de a intra ca si membru CEX in complexul in care locuiesc.
In urma mai multor email-uri care contineau acuzatii nefondate si care devenisera hartuire saptamanala, am decis sa demisionam(presedinte si 2 membrii CEX).
In legea 196/2018 se mentioneaza faptul ca pana la noi alegeri, demisionarii trebuie sa-si continue activitatea.
Presedintele are avantajul ca poate demisiona, dar membrii CEX, nu. Implicit preluam atributiile si convocam adunari generale pana cand se alege cineva. Dupa cum era de asteptat, nu doreste nimeni...
Cum pot sa scap de aceasta corvoada?
Efectiv sunt fortat sa prestez activitati pe care nu mi le mai doresc.
Iar solutia general valabila prin care sa ma rog de vecini sa preia, este fara succes.
Nimeni nu doreste sa se implice, iar cel care a tot insistat pe mail nici atat. Acum profita de aceasta lege care ma obliga sa stau la cheremul lui ori de cate ori are chef. Da mail si asteapta in 10 zile un raspuns... ca asa scrie in lege.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 13:36, 25 Noiembrie 2023
Faptul ca sunteti membru sau presedinte nu inseamna ca te obliga sa faci ce vor ei.
Nu trebuie sa faceti nimic si nu va pot obliga sa faceti nimic.
Faptul ca cineva va streseaza cu emailuri sau verbal nu inseamna ca trebuie luat in considerare.
Daca are ceva de reclamat sa o faca.
Ce activitati sunteti obligat sa faceti si de cine?
Puteti sa raspundeti simplu ca nu aveti chef.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comitet executiv care sabotează președintele asociatiei prettydaniola prettydaniola Sunt președintele unei asociatii de proprietari si am un comitet executiv care ma saboteaza: nu ma sprijină cu nimic, nu este de acord cu nimic din ceea ce ... (vezi toată discuția)
Demisie membru de comitet din asociatia de proprietari florina mardare florina mardare unde trebuie sa merg sa ajung in instanta de judecata sa pot demisiona din comitetul asociatiei de proprietari ? imi trebuie avocat ? (vezi toată discuția)
Demisie presedinte! cat poate sta un presedinte demisionar in ... akuda akuda Demisie presedinte! Cat poate sta un presedinte demisionar in conditiile in care niciunul din proprietari nu doreste sa preia functia? (vezi toată discuția)