avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Activitate Popdorina

Activitate Popdorina

Bună ziua. Am o întrebare doar. Dacă am fost la o anumita banca pt cumpărarea unui apartament care avea o problema la el ca era moștenit prin uzufruct dar acel uzufruct nu mai este decât cei 2 proprietari,asta a fost anul trecut în luna a 11 și la Sf lui decembrie mia venit un email cum ca dosarul este în analiza. Mam interesat la o alta banca și a zis ca e ok cf de la apartament și toate documentele. Eu dacă depun cererea pentru achiziție este vreo problema dacă dincolo mi sa respins dar este în analiza cererea? Aici ma refer pentru fondul de Garantare la achitionare dacă este problema. Doamna de unde mi sa respins cererea a zis ca a anulat tot și mam trezit în decembrie cu acel email.
Adică a renunțat la uzufruct și doar eu sunt în cf proprietara doar ca scrie cum l-am dobândit.

raluk0207 a scris:

am radiat pe tata și mama mi-a cedat mie totul

Cum anume v-a cedat?
Părinții v-au transmis bunul la încheierea contractului de întreținere (cu condiția sa ii îngrijiți pana la deces).
Deci la momentul "cedarii", mama nu mai avea imobilul în proprietate.

Bună seara. Am un apartament dobândit prin întreținere cu parintii(având frati), tata a decedat și acuma eu cu mama am stabilit sa îl vindem(l-am radiat pe tata și mama mi-a cedat mie totul(sa nu fie problema cu fratii)).
Am găsit un cumpărător și banca respectiva nu a aprobat pentru ca creditul a fost dobândit prin întreținere(la momentul când cumpărătorul a mers la banca nu au fost făcute demersurile de mai sus). Acuma sunt singura proprietara eu (apare și în cf și la sarcini nu apare nimica gen ipoteca de rang sau ceva de genul, doar ca a fost dobândit prin întreținere). Acuma dacă vrea cineva sa îl cumpere și sa îl ia tot prin banca afectează la ceva chestia asta? (Cei de la banca a zis ca nu o sa îl pot vinde decât la cineva cu bani jos). Notara mia zis ca se poate și mia dat și nume de 2 3 bani dar am zis sa mai cere o parere. Mulțumesc!