avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am o întrebare doar. Dacă am fost la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am o întrebare doar. Dacă am fost la o anumita ...

Bună ziua. Am o întrebare doar. Dacă am fost la o anumita banca pt cumpărarea unui apartament care avea o problema la el ca era moștenit prin uzufruct dar acel uzufruct nu mai este decât cei 2 proprietari,asta a fost anul trecut în luna a 11 și la Sf lui decembrie mia venit un email cum ca dosarul este în analiza. Mam interesat la o alta banca și a zis ca e ok cf de la apartament și toate documentele. Eu dacă depun cererea pentru achiziție este vreo problema dacă dincolo mi sa respins dar este în analiza cererea? Aici ma refer pentru fondul de Garantare la achitionare dacă este problema. Doamna de unde mi sa respins cererea a zis ca a anulat tot și mam trezit în decembrie cu acel email.

Alte discuții în legătură

Bună seara. am un apartament dobândit prin întreținere cu ... Popdorina Popdorina Bună seara. Am un apartament dobândit prin întreținere cu parintii(având frati), tata a decedat și acuma eu cu mama am stabilit sa îl vindem(l-am radiat ... (vezi toată discuția)
Apartament donat ionela.balan ionela.balan Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Urmeaza sa cumpar un apartament prin programul prima casa. Vanzatoarea are apartamentul primit ca donatie ... (vezi toată discuția)
Probleme credit prima casa sau nu ? TataVostru TataVostru Va scriu in sperana unui raspuns: Am accesat cu sotia un credit Prima Casa - Am facut la notar un precontract pe care era notat Apartamentul (avea CF-ul ... (vezi toată discuția)