avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Activitate andrusceacpaunel

Activitate andrusceacpaunel

gi-jane2 a scris:

Dacă ați acceptat condițiile afișate, nu.

Mulțumesc !
Bună ziua ! M-am aruncat la o rezervare a unui sejur la un hotel de pe litoral, pentru finele lui august 2024 ! M-am "desistat" la două zile după rezervare, hotelul nu vrea să returneze cei 20 % din plata anticipată a sejurului ! Sunt soluții de recuperare a sumei depuse ? Mulțumesc!
De acum , sunt lămurit cu soluția , adică no chance ! Societatea de asigurări , deșteaptă de felul ei, a profitat de neștiința bătrânilor, a stabilit riscuri minime și cu o posibilitate relativ mică de producere ( de exemplu deteriorarea instalației sanitare-care evident, lipsește ) , definițiile sunt ermetice...! Banii se prezumă a fi câștigați cinstit , de altfel, se poate dovedi acest lucru , iar furtul este tot furt, cel prin efracție este varianta calificată ! Cine a furat a distras atenția păgubașilor , și , în acest context efracția nu-și mai avea rostul ! Mulțumesc tuturor pentru opiniile valoroase ! Cert e că banii nu se țin în casă, că trebuie să trăiască și băncile !!!
Bună seara ! O societate de asigurări refuză plata daunelor produse printr-un furt din locuință, in baza poliței de asigurare, motivând că furtul nu a fost comis prin efracție...! Dosarul poliției a fost trecut în categoria AN. E vorba de două persoane în vârstă care au fost deposedate de o sumă mare de bani, autorii profitând de neatenția specifică vârstei, într-adevăr, nu prin efracție ! Se mai invocă că aceștia n-ar fi dovedit proveniența sumei, deși acest lucru putea fi demonstrat !
Întrebarea : Ce soluții de rezolvare a problemei sunt ? Mulțumesc tuturor specialiștilor care îmi vor acorda atenție câteva minute !