avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bună ziua ! M-am aruncat la o rezervare a unui sejur ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bună ziua ! M-am aruncat la o rezervare a unui sejur la un hotel ...

Bună ziua ! M-am aruncat la o rezervare a unui sejur la un hotel de pe litoral, pentru finele lui august 2024 ! M-am "desistat" la două zile după rezervare, hotelul nu vrea să returneze cei 20 % din plata anticipată a sejurului ! Sunt soluții de recuperare a sumei depuse ? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: andrusceacpaunel , utilizator 07:35, 22 Ianuarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă ați acceptat condițiile afișate, nu.

gi-jane2 a scris:

Dacă ați acceptat condițiile afișate, nu.

Mulțumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata integrala sejur magic9pm magic9pm Buna ziua! Am facut rezervare online pentru un sejur pe litoral , la sfarsitul lui august. Desi mai sunt 6 luni pana atunci vor sa-mi retraga de pe card ... (vezi toată discuția)
Inselaciune firma de turism adytak adytak In data de 28 iunie 2013, am achitat integral sejurul pentru perioada 02-07.08.2013 pentru 2 persoane,catre .....................(plata efectuata prin ... (vezi toată discuția)
Tva pentru servicii turistice achitate in avans, prin early booking uditza uditza Buna ziua, Am facut in luna ianuarie o rezervare la un hotel in Romania, pentru luna August. Fiind vorba de Early booking, am beneficiat de o reducere de ... (vezi toată discuția)