Si sotul si sotia au solicitat casa. Ea a castigat casa fiind nevoita sa-l despagubeasca. Intrebare: Poate in recurs sa solicite impartirea casei, fiind dispusa sa locuiasca in jumatatea cuvenita, cealalta jumatate fiind a sotului?
as vrea sa ma sprijiniti cu un sfat intr-o problema, o fosta colega tocmai ce a primit hotararea judecatoreasca in procesul de partaj cu fostul sot. Ea a divortat acum 3 ani, sotul i-a deschis proces de partaj, a adus un evaluator, care a supraevaluat valoarea casei, in conditiile in care casa nu valoreaza mai mult de 15-20000 euro si in hotararea judecatoreasca ea se vede obligata sa plateasca cheltuieli de judecata si 1miliard fostului sot. As dori sa stiu daca poate face recurs(ar mai fi la dispozitie 10 zile), solicitand punerea casei in vanzare si impartirea sumei(lucru solicitat si avocatei, dar nu s-a facut nimic in acest sens), pentru ca ea se simte neputincioasa sa plateasca aceasta suma,fie chiar pe termen lung, ea avand un salariu de 6 milioane.
as vrea sa imi spuneti daca e legal ce mi s-a intamplat si ce-ar trebui sa fac.am avut o perioada mai dificila financiar si nu am platit la intretinere un an. va rog sa-mi spuneti daca e legal sa nu primesti nici o citatie, hotararea judecatoreasca a ajuns la asociatie,desi noi puteam fi gasiti, iar dosarul a ajuns la executor.ce putem face? se poate face ceva fara sa fii informat?