avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită e legal sau nu?
Discuție deschisă în Executare silită

e legal sau nu?

as vrea sa imi spuneti daca e legal ce mi s-a intamplat si ce-ar trebui sa fac.am avut o perioada mai dificila financiar si nu am platit la intretinere un an. va rog sa-mi spuneti daca e legal sa nu primesti nici o citatie, hotararea judecatoreasca a ajuns la asociatie,desi noi puteam fi gasiti, iar dosarul a ajuns la executor.ce putem face? se poate face ceva fara sa fii informat?
Cel mai recent răspuns: ALINA BAKU , utilizator 13:52, 6 Noiembrie 2008
Nu e legal, insa e posibil ca citatiile, cererea de chemare in judecata si hotararea instantei sa fi fost puse in cutia postala si sa dispara. Dar, e greu de crezut ca nu a "scapat" macar una.
In orice caz, apararea dvs. se putea baza doar pe cuantumul sumelor pretinse de asociatie, intrucat, din cate spuneti, recunoasteti faptul ca nu ati platit timp de un an utilitatile.
In cazul in care considerati ca sumele sunt nejustificate, puteti formula o contestatie la executare, avand in acest fel acces la dosar pentru a vedea comunicarile facute la adresa dvs. si sa stabiliti in cadrul acestei proceduri cuantumul datoriei .
din punct de vedere juridic, puteti face contestatie la executare.
din alt punct de vedere, puteti sa platiti.
bine, euplatesc datoria la asociatie pe 10 luna asta ce se va intampla in continuare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa vand apartamentul si nu pot viorica12 viorica12 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac in urmatoarea situatie: Am un apartament proprietate personala in care nu a locuit nimeni de 7 ani. Am ... (vezi toată discuția)
Cum aflu daca s-a prescris datoria? CristiZau CristiZau Buna, am un credit personal la banca luat in 2012 sau 2013. Eu sunt stabilit in alta tara si nu am platit nimic de aproximativ 5 ani. In urma cu un an sau doi ... (vezi toată discuția)
Partea citata nu mai locuieste la adresa din citatie wap54 wap54 Am gasit o citatie in cutia postala, pe numele unei persoane ce nu mai locuieste la adresa aceasta a mea din anul 2008 dar care nu si-a schimbat adresa de ... (vezi toată discuția)