avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Activitate belfast

Activitate belfast

Răspuns la discuția Cine face legea si pentru cine
multumesc, pana aici am inteles
acum daca aduc produse si le dau colegilor care mi-au cerut cate ceva, dar asta o fac DOAR IN PAUZA DE MASA, am dreptul???
deci nu in orele de lucru ci doar in pauza
Lucrez intr-o firma de cadastru. In timpul liber, deci dupa ce plec acasa ma ocup cu produse cosmetice AVON.
Sunt un mic distribuitor care cumpar produse atat pentru familie cat si ptr. apropiati.
Directorul societatii unde lucrez a aflat ca vand produse si mi-a interzis acest lucru deoarece altfel risc sa-mi pierd slujba.
Mi-a spus ca nu am dreptul sa mai ma ocup cu alte activitati in afara job-ului meu.
Mentionez ca nu am retea si nici nu plec din timpul lucrului sa vand produse, nu am magazin de comercializare...ci pur si simplu cumpar ptr. mine si ptr. cei care vor cate ceva si le aduc.
Este vreo LEGE care impune acest lucru, cum ca daca te mai ocupi cu altceva in afara serviciului, directorul unde ai un job permanent iti poate desface contractul de munca???
Am fost deja amenintat sa renunt.
multumesc.
:yes:Am mai intrat aleatoriu si am mai citit anumite chestii care unele ma interesau si pe mine si multe chiar se refereau la probleme asemanatoare, insa sunt anumite lucruri care m-au dezamagit.
Poate cei care presteaza aici o fac in timpul lor liber, dar daca tot o fac de ce nu dau sfaturi la obiect???
Sunt anunite subiecte unde posteaza cativa avocati sau juristi dar fiecare isi da o parere si sincer fiecare tine partea celuilalt daca cumva cineva confrunta o opinie.
Se dau sfatri poate de genul: " consultati cu un avocat...."
Voi dragi prieteni, stiti cat este un onorariu???!!! Ar fi culmea sa ....Este in jur de 100-150 lei noi iar daca ajungi la un proces sunt unii avocati care te plimba prin proces pana ti se ia si de fiecare data scoti cate 200lei...si uite asa are datele in mana si nu spune ce trebuie ca daca se incheie repede mai pierde unul de jumulit.

BINEINTELES CA NU TOTI SUNT LA FEL!!! SI CINSTE CELOR CARE FAC DREPTATE SI-SI POARTA CU CINSTE BLAZONUL DE AVOCAT=D>

Dar referitor la acest forum incercati sa dati opinii la obiect...sunt poate printre noi destui care nu-si permit sa consulte un avocat, asa aici o parere buna garantez ca face cat zece consultatii la avocati.
Nu vreau sa fiu luat drept carcotas sau lipsit de bunul simt, doar mi-am expus o opinie...o parere libera B-)