avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Cu ce se ocupa AVOCATNET???
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Cu ce se ocupa AVOCATNET???

:yes:Am mai intrat aleatoriu si am mai citit anumite chestii care unele ma interesau si pe mine si multe chiar se refereau la probleme asemanatoare, insa sunt anumite lucruri care m-au dezamagit.
Poate cei care presteaza aici o fac in timpul lor liber, dar daca tot o fac de ce nu dau sfaturi la obiect???
Sunt anunite subiecte unde posteaza cativa avocati sau juristi dar fiecare isi da o parere si sincer fiecare tine partea celuilalt daca cumva cineva confrunta o opinie.
Se dau sfatri poate de genul: " consultati cu un avocat...."
Voi dragi prieteni, stiti cat este un onorariu???!!! Ar fi culmea sa ....Este in jur de 100-150 lei noi iar daca ajungi la un proces sunt unii avocati care te plimba prin proces pana ti se ia si de fiecare data scoti cate 200lei...si uite asa are datele in mana si nu spune ce trebuie ca daca se incheie repede mai pierde unul de jumulit.

BINEINTELES CA NU TOTI SUNT LA FEL!!! SI CINSTE CELOR CARE FAC DREPTATE SI-SI POARTA CU CINSTE BLAZONUL DE AVOCAT=D>

Dar referitor la acest forum incercati sa dati opinii la obiect...sunt poate printre noi destui care nu-si permit sa consulte un avocat, asa aici o parere buna garantez ca face cat zece consultatii la avocati.
Nu vreau sa fiu luat drept carcotas sau lipsit de bunul simt, doar mi-am expus o opinie...o parere libera B-)
Cel mai recent răspuns: Av. Marian Bîrlădeanu , Avocat 09:45, 9 Noiembrie 2008
Nu sunt jurist, deci nici avocat si nu le iau partea in aceasta discutie. Daca citeati Regulamentul forumului vedeati ca opiniile exprimate pe forum nu reprezinta consultanta. Cine are nevoie cere consultanta o cere separat, stabileste o intalnire cu avocatul ales si apoi vede si despre ce onorariu este vorba.
belfast a scris:

Dar referitor la acest forum incercati sa dati opinii la obiect...sunt poate printre noi destui care nu-si permit sa consulte un avocat, asa aici o parere buna garantez ca face cat zece consultatii la avocati.
Nu vreau sa fiu luat drept carcotas sau lipsit de bunul simt, doar mi-am expus o opinie...o parere libera B-)

belfast a scris:

Care dintre opinii vi s-au părut a nu fi la obiect? Cele pro? Cele contra?

Dacă doi medici te văd umflat la rînză, unul te va trimite la chirurgie, celălalt la băi de nămol. Al treilea îţi va da cărbune activ. Iar tu, ca pacient, ai uitat să le spui că pîntecul ţi-a depăşit, în circumferinţă, lungimea curelei, cu vreo zece ani în urmă, dar că, altfel, n-ai nici pe dracu': mănînci şi bei cît cuprinde şi nu te supără nimic.

Ãsta e un forum. Pe forum se emit opinii. Păreri, carevasăzică. Uneori, contradictorii. Niciodată bazate pe actele puricate la virgulă, ci pe amintirile despre acte ale celor care întreabă una-alta. Nu consultaţii juridice.

Că ele sunt pertinente sau nu, obiective sau nu, utile au ba, e cu totul altceva. Tocmai din varietatea lor, din argumentele pro şi contra, cel care expune o problemă îşi face o idee despre ce are de făcut mai departe.
La final, soluţia o alege singur: se bazează pe ce a citit aici şi se crede deja tobă de carte, sau conştientizează complexitatea problemei şi îşi caută un avocat.

Aşa cum, la dureri de dinţi, cauţi un stomatolog. Unul bun, dacă se poate. Atîta doar că, şi la stomatologi, competenţa costă. Porţelanul şi ţipla nu au acelaşi preţ.

Poate vi se pare cinic. Nu e. Un jurist bun pierde zile şi nopţi citind. Comparînd. Gîndind. Fiind la curent cu tot ce e nou. Îşi rupe, practic, din timpul liber. Din cel care ar trebui să fie dedicat familiei, prietenilor, plăcerilor sale. Aţi vrea s-o facă gratuit?

Ar fi mult de discutat.

Liviu S.Bordaş
Eu una n-am inteles de unde acest titlu pentru topic!
Cei care raspund aici o fac de placere. Deci nu sunt obligati sa va raspunda. Mai mult, cum s-a spus si mai sus, nu reprezinta aceste raspunsuri consultanta juridica. Cel mult pareri despre cazul in speta. Daca nu vedem actele, dosarul omului, cum putem sa dam un raspuns cert?
Si, am si eu o intrebare: cand omul e in pericol sa-si piarda casa sau libertatea vi se pare intelept sa se reprezinte singur numai cu sfaturile primite pe internet? Credeti ca din 2-3 raspunsuri o sa stiti ce au invatat altii in ani?

:D Ca sa dau un exemplu tot cu doctori: daca sunati un doctor si ii spuneti ca va doare undeva in partea dreapta, v-ar elibera o reteta fara sa va vada?
Ultima modificare: Joi, 6 Noiembrie 2008
Gabriela Mihai, Avocat
Felicitari domnule Bordas pentru raspunsul dat. Ati spus TOT.=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii castigate ca nu scrie in fisa postului stivuitorist popescucecilian popescucecilian daca stiti,, vreun litigiu ,,castigat in istanta pentru ca a folosit stivuitorul si nu erea scris cuvantul stivuitor inn fisa postului,,va rog mult mar ajuta ... (vezi toată discuția)
Contract de asistenta juridica anca.popescu anca.popescu trebuie s-o reprezint pe cumnata mea la ONRC evident, nu pot sa-i iau bani ce trec in contractul de asistenta juridica la onorariu? (vezi toată discuția)
Neprofesionalism malacka malacka Nu inteleg de ce nu se raspunde scurt si la obiect la imtrebarile puse. Cine intreaba, are nevoie de raspuns ferm, nu de aberatii cu privire la morala unora, ... (vezi toată discuția)