avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro Neprofesionalism
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

Neprofesionalism

Nu inteleg de ce nu se raspunde scurt si la obiect la imtrebarile puse. Cine intreaba, are nevoie de raspuns ferm, nu de aberatii cu privire la morala unora, etc, de discutii non-sens despre ce oameni traiesc pe lumea asta, fara a da un raspuns concret. Parca ar fi un forum Cine pe cine insulta mai mult. Sunt foarte dezamagita.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:57, 14 Mai 2008
Ai mare dreptate in ce spui, insa avem de-a face literalmente cu o "mare" de oameni care acceseaza acest forum (peste 50.000 lunar). O sa introducem in scurt timp un regulament de ordine interioara, pe care nu putem insa decat sa il recomandam membrilor. Nu putem intereveni in nici un fel asupra discutiilor si nu le putem face mai serioase.

Insa, iti multumesc pentru opinie. Inseamna ca nu iti suntem chiar indiferenti. :-)

Sa speram ca in viitor lucrurile vor fi mai bune. Noi, cel putin, pregatim surprize si sper sa va placa luna octombrie la avocatnet.ro.
Purcelusule, având în vedere dreptul la libera exprimare...........
Domniile voastre, acesta este un FORUM (spatiu de DISCUTII) nu de consultatii juridice gratis. Daca oferim si consultatii este altceva. Eu intru pe acest forum sa fac schimb de opinii cu colegii si in general in timpul meu liber. Voi renunta la acest forum daca voi fi obligat sa ma limitez la expunerea unor puncte de vedere pe o anumita speta si la orice alte constrangeri (cu exceptia celor de moralitate, ordine publica si protejarea vietii private a persoanelor) de natura a limita libertatea de comunicare si dreptul la exprimare.
Malacka, intr-adevar exista si rautate si rea vointa aici, dar nu mai multe decat pe alte forumuri. Va trebui sa inveti sa selectezi, majoritatea suntem aici sa ne consultam, sa dam sfaturi sau sa incercam sa mai invatam cate ceva practic (ceea ce a lipsit cu desavarsire in timpul facultatii).
Iti doresc succes, invata sa ignori, toti au dreptul la cuvant.
In ceea ce priveste " cine pe cine insulta" ai perfecta dreptate.

"Minden jot" Karmin :)
Cand am spus ca o sa recomandam unele reguli, m-am referit la cele spuse de tine mai jos. Nimeni nu poate fi constrans sa dea sfaturi si nici sa faca altceva, fara voia lui. Sper ca nu s-a inteles asta.

Prin urmare, astept propuneri de reguli care ar putea fi incluse intr-o lista de "bune practici" pe acest forum.

dorufr a scris: >...Voi renunta la acest forum daca voi fi obligat sa ma limitez la expunerea unor puncte de vedere pe o anumita speta si la orice alte constrangeri (cu exceptia celor de moralitate, ordine publica si protejarea vietii private a persoanelor) de natura a limita libertatea de comunicare si dreptul la exprimare.

Alte discuții în legătură

Cat de pertinente sunt informatiile obtinute de pe forum-uri dedicate? sandym sandym In ultimele zile m-am confruntat cu o dilema. De ce pe forum-uri ca si acesta primesc un gen de informatie, iar daca ma adresez organelor fiscale sau ... (vezi toată discuția)
Despre forumul avocat net riana784 riana784 -este un forum unde daca ai rabdare gasesti ce doresti , doar ca noi nu avem timp , santem prea ocupati si super stresati de legi, programe noi contabile, etc, ... (vezi toată discuția)
Cinci lucruri care nu va plac la forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Rugamintea din aceasta seara este sa ne ajutati sa imbunatatim modul in care se navigheaza, se citesc si se scriu mesaje in forum-ul avocatnet.ro. Care sunt ... (vezi toată discuția)