avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... litigii castigate ca nu scrie in fisa postului ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

litigii castigate ca nu scrie in fisa postului stivuitorist

daca stiti,, vreun litigiu ,,castigat in istanta pentru ca a folosit stivuitorul si nu erea scris cuvantul stivuitor inn fisa postului,,va rog mult mar ajuta mult,,sa gasesc asa ceva pe net,,in fisa postului la mine scrie magaziner,,si ca responsabilitati mai multe,,printre care si manipulant marfa,,dar nu scrie manipulant marfa cu stivuitorul..cateva decizii judecatoresti cu aceasta speta asi dori,va rog frumos
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2019
popescucecilian, utilizator
Cel mai recent răspuns: popescucecilian , utilizator 19:59, 19 Martie 2019
@popescucecilian,
Ati inceput cu coada, sau ma rog cu sfarsitul. Incepeti cu inceputul si prezentati situatia de fapt, apoi incercati s-o incadrati in drept si abia la urma cautati jurisprudenta. Ok? Pentru ca la intrebarea dvs: " vreun litigiu ,,castigat in istanta pentru ca a folosit stivuitorul si nu erea scris cuvantul stivuitor inn fisa postului,, " veti primi raspunsuri dezamagitoare. Bafta!
mie mi sa desfacut contractul de munca cu articolul 69 litera a,,pentru o activitate facuta cu stivuitorul,in fisa postului si in contractul colectiv de munca nu scrie nicaieri ca trebuie sa manipulez cu stivuitorul sau ca sunt stivuitorist,,vreau sa gasesc un link de la o decizie judecatoreasca de anulare a deciziei de desfacere a contractului colectiv de munca,asemanatoare cu problema mea
Nu asta e solutia sa copiați o hotărâre judecătorească (daca exista una astfel cum doriti dvs)instanțele de judecată nu sunt obligate sa tina cont de practică/precedent nu suntem in sistemul common law precum vedeti dvs în filmele americane..Soluția este ca un av sa va redacteze macar contestația ,sa o motiveze în fapt si drept,sa va sfătuiască cum sa abordați cauza ,nu merge cu ,,modele" de acțiuni și sfaturi de pe forumuri
trandafir2 a scris:

@popescucecilian,
Ati inceput cu coada, sau ma rog cu sfarsitul. Incepeti cu inceputul si prezentati situatia de fapt, apoi incercati s-o incadrati in drept si abia la urma cautati jurisprudenta. Ok? Pentru ca la intrebarea dvs: " vreun litigiu ,,castigat in istanta pentru ca a folosit stivuitorul si nu erea scris cuvantul stivuitor inn fisa postului,, " veti primi raspunsuri dezamagitoare. Bafta!

Vedeti postata aici problema dlui
www.avocatnet.ro/forum/55514...
va rog frumos,imi trebuie ca sa pot sami fac o ideie,,nu sunt jurist,,care puteti va rog frmos sa ma ajutati sa gasesc cateva cazuri ca ale mele

Alte discuții în legătură

Divort+partaj Coriina111 Coriina111 Este vreun avocat pe aici care ma poate ajuta la inceput pro bono si la sfarsitul partajului sa ii fie plătit onorariu? Găsesc un om cu suflet? (vezi toată discuția)
Convocare popescucecilian popescucecilian mi sau dat doua convocari petrecute la aceeasi data si ora,in data de 11.02,,ora 18.20,,se vede pe amandoua convocarile ca este aceasi data si ora la care zic ... (vezi toată discuția)
Fisa postului popescucecilian popescucecilian in fisa postului este trecuta ca functie magaziner,,am 13responsabilitati,printre care nicaieri nu scrie cuvantul stivuitor sa sa fac ceva cu stivuitorul,,nu ... (vezi toată discuția)