avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... convocare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

convocare

mi sau dat doua convocari petrecute la aceeasi data si ora,in data de 11.02,,ora 18.20,,se vede pe amandoua convocarile ca este aceasi data si ora la care zic ei ca a fost invcidentul..la prima convocare miau dat mustrare,la a doua miau desfacut contractul de munca cu articolul 61litera a..intrebare au dreptul sami dea doua convocari succesive pentru o fapta petrecuta la aceeasi data si ora?
mai mentionez,sentintele mi leau dat in aceeasi zi la amandoua,,pe 14.03 la ora 15..mau pus sa semnez pentru amandoua consecutiv si miau facut lichidarea pe loc
Pentru aceeaşi abatere disciplinară se poate aplica numai o singură sancţiune.
mie miau dat doua abateri disciplinare la aceeasi ora,amandoua fiind legate una de alta la aceeasi activitate
Cele doua abateri disciplinare sunt diferite ?
sunt facute in acelasi context cu stivuitorul,,

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma ajutati popescucecilian popescucecilian am lucrat din2012 pana azi la yazaki caracal.azi miau desfacut contractul de munca..in seara zilei de 11.02.2019 ma chemat seful meu ierarhic sa incarc un ... (vezi toată discuția)
Fisa postului popescucecilian popescucecilian in fisa postului este trecuta ca functie magaziner,,am 13responsabilitati,printre care nicaieri nu scrie cuvantul stivuitor sa sa fac ceva cu stivuitorul,,nu ... (vezi toată discuția)
Sunt nedumerit Carp Marius Carp Marius Bună seara, am vorbit cu un comisar șef de la drepturile omului din Viena sa ma ajute într-o anumita situație. Unde loc eu în Austria prin fata casai este ... (vezi toată discuția)