avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

in fisa postului este trecuta ca functie magaziner,,am 13responsabilitati,printre care nicaieri nu scrie cuvantul stivuitor sa sa fac ceva cu stivuitorul,,nu miau platit niciodata sporul de stivuitoris,nici macar 1leu,,am proba fluturasul,,intrebare aveau dreptul sa ma oblige sa lucrez cu stivuitorul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 18 Martie 2019
Nimeni nu poate fi obligat sa munceasca sau sa nu munceasca intr-un anumit loc de munca ori intr-o anumita profesie, oricare ar fi acestea.
va salut domnule popescu,
intre cele 13 responsabilitati ma gandesc ca este si ceva manipulare, acum daca dumneavoastra sunteti autorizat pentru a lucra cu stivuitorul preferati sa mutati marfa manual sau cu ajutorul stivuitorului?
E doar punctul meu de vedere nu sunt expert
bafta
odata ce nu sunt platit sa lucrez cu stivuitorul,cu toate ca iam zis sefului ierarhic,iar el mia zis ca nu exista in bugetul fabricii activitatea stivuitorist,prefer manual,,nornmal,,cred ca trebuie sa scrie manipulant marfa cu stivuitorul
corect,,,problema este ca miau desfacut contractul de munca pentru o activitate cu stivuitorul,,asta inseamna ca nu aveau voie sami desfaca contractul de munca pentru o activitate care nu trebuiau sa ma puna so fac,nefiind trecuta in contract?
adica mai concret ce inseamna "activitate cu stivuitorul" ? ceva ce ati facut cu stivuitorul sau va reproseaza ca nu ati facut cu stivuitorul
exista tribunalul muncii nu trebuie sa platiti nimic, puteti sa va reprezentati si singur fara sa mai platiti un avocat, tot ce trebuie sa faceti este o cerere de chemare in judecata a angajatorului, la care mai atasati copii ale documentelor(decizia de concediere si ce mai aveti)

Alte discuții în legătură

Litigii castigate ca nu scrie in fisa postului stivuitorist popescucecilian popescucecilian daca stiti,, vreun litigiu ,,castigat in istanta pentru ca a folosit stivuitorul si nu erea scris cuvantul stivuitor inn fisa postului,,va rog mult mar ajuta ... (vezi toată discuția)
Convocare popescucecilian popescucecilian mi sau dat doua convocari petrecute la aceeasi data si ora,in data de 11.02,,ora 18.20,,se vede pe amandoua convocarile ca este aceasi data si ora la care zic ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma ajutati popescucecilian popescucecilian am lucrat din2012 pana azi la yazaki caracal.azi miau desfacut contractul de munca..in seara zilei de 11.02.2019 ma chemat seful meu ierarhic sa incarc un ... (vezi toată discuția)