avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

in fisa postului este trecuta ca functie magaziner,,am 13responsabilitati,printre care nicaieri nu scrie cuvantul stivuitor sa sa fac ceva cu stivuitorul,,nu miau platit niciodata sporul de stivuitoris,nici macar 1leu,,am proba fluturasul,,intrebare aveau dreptul sa ma oblige sa lucrez cu stivuitorul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 18 Martie 2019
multumesc mult!chiar am foarte mare nevoie de sprijin si sfaturi,spre rusinea mea ,neavand probleme de acest fel,,fiind un om naiv,nu am crezut ca trebuie sa mai stiu si un pic legislatie,,este o vorba ai carte,ai parte
Ultima modificare: Duminică, 17 Martie 2019
popescucecilian, utilizator
Offtopic
@ naivul

1. Un comportament civilizat pe Forum impune combaterea ideilor exprimate anterior și nu a persoanelor care le-au postat.

2. In forum , sunt interzise: atacul la persoană, comportamentul nepotrivit sau ofensator,menite să provoace ceilalţi useri. De asemenea, și răspunsurile agresive sau ironice la mesajele jignitoare sunt sancţionabile. O astfel de atitudine duce la ştergerea mesajului și poate atrage avertizarea utilizatorului sau chiar banarea temporară / permanentă.

3. Nu ne plac remarcile paternale, adică acele remarci făcute de către utilizatorii obişnuiţi care se erijează în conducători, prin observații referitoare la cine și cum ar trebui să posteze. Nu trebuie uitat faptul că cei desemnaţi să facă ordine sunt moderatorii desemnați în forum.

4. Pe forumul Avocatnet discutam ideea/speța, nu persoanele implicate.

p.s.
Moderatorii și administratorii au dreptul, nu obligaţia, să facă publice acţiunile lor și să dea utilizatorilor explicaţii pentru acestea. În privinţa măsurilor întreprinse, utilizatorii pot cere explicaţii moderatorilor numai prin mesaje private.


Topic inchis pentru a se evita discutiile care exced cadrul acestuia.
Ultima modificare: Luni, 18 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii castigate ca nu scrie in fisa postului stivuitorist popescucecilian popescucecilian daca stiti,, vreun litigiu ,,castigat in istanta pentru ca a folosit stivuitorul si nu erea scris cuvantul stivuitor inn fisa postului,,va rog mult mar ajuta ... (vezi toată discuția)
Convocare popescucecilian popescucecilian mi sau dat doua convocari petrecute la aceeasi data si ora,in data de 11.02,,ora 18.20,,se vede pe amandoua convocarile ca este aceasi data si ora la care zic ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma ajutati popescucecilian popescucecilian am lucrat din2012 pana azi la yazaki caracal.azi miau desfacut contractul de munca..in seara zilei de 11.02.2019 ma chemat seful meu ierarhic sa incarc un ... (vezi toată discuția)