avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

in fisa postului este trecuta ca functie magaziner,,am 13responsabilitati,printre care nicaieri nu scrie cuvantul stivuitor sa sa fac ceva cu stivuitorul,,nu miau platit niciodata sporul de stivuitoris,nici macar 1leu,,am proba fluturasul,,intrebare aveau dreptul sa ma oblige sa lucrez cu stivuitorul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:54, 18 Martie 2019
Puteau sa va sanctioneze pentru asa ceva ... Art.40 C.mun. la alin.1 lit.c prevede ca, angajatorul are dreptul sa dea dispozitii cu caracter obligatoriu pentru salariat, sub rezerva legalitatii lor.

Prin urmare, in momentul cand vi s-a adus la cunostinta ca trebuie sa indepliniti o sarcina neatribuita prin fisa postului trebuia s-o contestati.

Cand ati primit decizia de incetare a c.i.m.?
pe 14.03 mi sa desfacut contractul

mi lau desfacut pentru ceva care am facut cu stivuitorul

oficial nu iti aduce la cunostinta nimic,,pur si simplu iti spune verbal sa faci una sau alta,dar ei prin cele doua convocari recunosc ca lucrez cu stivuitorul,probabil nu siau dat seama,zicand ca eream la postul meu de lucru,,ceeace nu este adevarat,,ascundeam stocul sa nul gaseasca itmul,,incarcandul in 6camioane

trebuie sami pun si avocat..am mare nevoie sami recastig respectul si onoarea,acesti oameni miau distrus viata,,o luna de zile mau anchetat zi de zi ilegal fara convocare,mau hartuit,,in 6ani jumate nu am o abatere,o absenta,o nemotivata,o zi de medical,,ba din contra am fost prostul lor care in zile de sarbatoare cand vroiau ei mergea la serviciu
Ultima modificare: Duminică, 17 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
De la data comunicarii deciziei, aveti la dispozitie 30 de zile pentru a o contesta la Tribunalul in raza caruia domiciliati.

Nu este obligatorie angajarea unui avocat, dar poate fi de mare ajutor.
da mai ales ca aceasrta este o multinationala,,....

Editat : denumire societate
Ultima modificare: Duminică, 17 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Si multinationalele pot pierde litigii ...

Alte discuții în legătură

Litigii castigate ca nu scrie in fisa postului stivuitorist popescucecilian popescucecilian daca stiti,, vreun litigiu ,,castigat in istanta pentru ca a folosit stivuitorul si nu erea scris cuvantul stivuitor inn fisa postului,,va rog mult mar ajuta ... (vezi toată discuția)
Convocare popescucecilian popescucecilian mi sau dat doua convocari petrecute la aceeasi data si ora,in data de 11.02,,ora 18.20,,se vede pe amandoua convocarile ca este aceasi data si ora la care zic ... (vezi toată discuția)
Vreau sa ma ajutati popescucecilian popescucecilian am lucrat din2012 pana azi la yazaki caracal.azi miau desfacut contractul de munca..in seara zilei de 11.02.2019 ma chemat seful meu ierarhic sa incarc un ... (vezi toată discuția)