Bună seara, am vorbit cu un comisar șef de la drepturile omului din Viena sa ma ajute într-o anumita situație. Unde loc eu în Austria prin fata casai este zona de 100 km la ora. Avem copii și suntem 6 familii de toți și ei la rândul lor cu copii. Primăria nu accepta sa facă zona de 50 km la ora. Miau murit și doi câini din cauza ca au reușit sa scape în strada iar șoferii nu au mai putut evita.... Ok... Comisarul șef mia spus ca el rezolva caul. Mia trimis un email prin care îmi solicita sa plătesc un cec de cca 700 de €. Lam plătit. Acum îmi spune sa aștept. Au trecut doar 30 de zile. Dar întrebarea mea este.. Nu trebuia sa îmi ceara mai nulte date, mai multe dovezi, poze ceva sau sa primesc un nr de protocol de înaintare a dosarului ceva? Eu am doar chitanță on-line de la banca precum ca am plătit pt cedo... Vă mulțumesc pentru un eventual răspuns. Carp.
Convocare
popescucecilian
mi sau dat doua convocari petrecute la aceeasi data si ora,in data de 11.02,,ora 18.20,,se vede pe amandoua convocarile ca este aceasi data si ora la care zic ... (vezi toată discuția)