avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... convocare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

convocare

mi sau dat doua convocari petrecute la aceeasi data si ora,in data de 11.02,,ora 18.20,,se vede pe amandoua convocarile ca este aceasi data si ora la care zic ei ca a fost invcidentul..la prima convocare miau dat mustrare,la a doua miau desfacut contractul de munca cu articolul 61litera a..intrebare au dreptul sami dea doua convocari succesive pentru o fapta petrecuta la aceeasi data si ora?
V-am intrebat daca sunt fapte diferite ? Daca da, ce ati facut ?
postul meu de lucru nu erea acolo,,programul meu de lucru sa terminat la ora 15..seful meu direct care erea postul lui de lucru de fapt mia zis sa raman pana la ora 18.30..pe la ora 17.30 ma chemat la postul lui de lucru sa incar c 6camioane cu produs finit,,acestea ereau stoc,care noi trebuia sal ascundem in aceste camioamne,,in jurul orei 18.20 la ultima manevra cand sa dau in spate am calcat pe picior un angajat nou..mentionez acest angajat nu facea parte din magazie,,el erea muncitor in productie,,ei mau acuzat ca nu mam asigurat corespunzator la aceasta manevra..eu leam adus argumente ca nu abveam cum sa vad in spate de oarece..stivuitorul nu are oglinda retrovizoare,,nici acum nu iau pus,,in asa zisa rampa erea intuneric bezna,nefiind iluminata,,zona de incarcare erea plina cu paleti,dabi aveai loc sa te misti..mentionez ca ulterior uitanduma pe camera am vazut cum acest baiat a iesit din cladire pozitionanduse in spatele stivuitorului exact innainte de a face manevra innapoi..cand sa dau innapoi,am vazut cum seful meu ierarhic il ia de mana sil intreaba de vorba distragandui atentia,,uitanduse cum stivuitrul loveste acel baiat,,acestui sef nu iau dat nimic,,dupa care am coborat si lam ridicat de jos,,,iar seful meu ierarhic mia zis sa termin incarcarea si sa sui cu labele stivuitorului soferul sa dea copertina jos,,cal duce un coleg pe baiat la cabinet..eu fiind in stare de soc si ruganduma si soferul camnionului sal ridic nu miam mai dat seama si lam ridicat,,in toata aceasta perioada seful meu direct a fost acolo,,fiind cu acordul lui totul..miau dat doua convocari,,prima ca lam lovit..si am primit mustrare si a doua ca lam ridicat pe sofer si mia desfacut contractul de munca,mai mentionez ca,cu o luna in urma depusesem cv pentru cv magazie si eream principalul canditat,,de fapt cred ca a fost premeditat totul pentru a ma executa
Ultima modificare: Duminică, 17 Martie 2019
popescucecilian, utilizator
Contestati decizia de concediere in instanta ... prezentati instantei toate aceste aspecte, scris si verbal, postate pe Forum.

Faceti rost de o copie de pe regulamentul intern, de pe fisa postului ... va va ajuta foarte mult
fisa postului o am,,am toate documentele,acte aditionale,,fluturasii de salariu pe ultimul an de zile,,inclusiv pe luna cu pricina,,in luna februarie se vede clar ca mau muncit 76ore suplimentare..32sunt trecute ca suplimentare si 44 ca ore prima,,scrie pe fluturas,,asa gandesc ei sa fenteze legea
Ultima modificare: Duminică, 17 Martie 2019
popescucecilian, utilizator
Buna ziua,

Nu se prea intelege speta. V-au trimis 2 convocari cu aceleasi informatii?
Ati primit 2 sanctiuni pentru aceeasi fapta?
Daca asa este, atunci nu s-a respectat legea si puteti avea sanse de castig in contestatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ma ajutati popescucecilian popescucecilian am lucrat din2012 pana azi la yazaki caracal.azi miau desfacut contractul de munca..in seara zilei de 11.02.2019 ma chemat seful meu ierarhic sa incarc un ... (vezi toată discuția)
Fisa postului popescucecilian popescucecilian in fisa postului este trecuta ca functie magaziner,,am 13responsabilitati,printre care nicaieri nu scrie cuvantul stivuitor sa sa fac ceva cu stivuitorul,,nu ... (vezi toată discuția)
Sunt nedumerit Carp Marius Carp Marius Bună seara, am vorbit cu un comisar șef de la drepturile omului din Viena sa ma ajute într-o anumita situație. Unde loc eu în Austria prin fata casai este ... (vezi toată discuția)