Ideea pe care trebuie sa v-o faceti si sa o intelegeti este asupra obiectului procesului, adica pentru ce va judecati, iar din ce ati mai scris pe forum, este vorba despre o decizie de concediere disciplinara. Asta este ceea ce trebuie dvs sa contestati in instanta, pe acest aspect trebuie sa va concentrati, pe decizie, pe cercetarea disciplinara, daca s-a facut, cum s-a facut, atat pe aspecte de procedura cat si de fond al problemei. Primul lucru care va intereseaza este sa nu pierdeti termenul pentru introducerea contestatiei la tribunal si sa aveti cateva acte in sustinere asa cum vi s-a mai spus, adica probe care sa va ajute. Si tocmai pentru ca nu sunteti jurist, va spun ca pana la momentul la care o sa aveti nevoie de exemple de practica judiciara mai este cale lunga si oricum nu o sa gasiti un exemplu fix cu situatia dvs. Si nu in ultimul rand, faptul ca v-ati urcat pe stivuitor la indemnul sau constrangerea angajatorului, nu va scuteste in totalitate de culpa, si in plus, trebuie sa dovediti si dvs ceea ce afirmati, chiar daca in litigii de munca sarcina probei revine angajatorului. Sunt de aceeasi parere, ca v-ar fi de folos un avocat.
Am inteles ce doriti, insa eu unul, nu am la indemana exemple de practica judiciara, dar poate cineva aici pe forum, se incumeta sa faca munca de documentare jurisprudentiala pro bono pentru dvs.
va rog frumos,,daca vrea cineva sa ma ajute pro bono
Si eu imi doresc ca atunci cand vine instalatorul sa lucreze pro bono,sau medicul stomatolog sa imi lucreze pro bono dar din pacate nu e posibil.Pt ca pe forum mai erau utilizatori care ofereau cu ,,generozitate ,,un onorariu de succes la sfarsit va explic cum le -am explicat și lor:pt a va reprezenta la un proces sa zicem care durează cel puțin cateva termene cu o medie de cel puțin 2-3 ore petrecute în instanta la fiecare termen,un av ar cheltui combustibil,costurile de parcare re în București se ridică la 5_10 /h iar după 2 ore se dublează ,timpul pierdut în instanta ,birotică fără sa mai vorbim de o cafea ,apa un suc.La final trăgând linie cinstea de a reprezenta un client pro bono sau cu un iluzoriu onorariu de succes ar costa av cateva sute de lei ,sume care se dublează sau chiar tripleaza daca procesul durează mai mult sau daca se judeca in caile de atac.Ca av ne am făcut cu toti rația de pro bono cu rude prieteni,cunostinte,vecini care vor sa iti smulgă o informație în parcare deci din pacate solicitarea dvs este putin probabil sa fie soluționată asa cum va doriti.Mai mult decât atât de ce v ar ajuta cineva pe dvs și nu pe alți justitiabili cu grave probleme.de sanatate,financiare,victime ale abuzurilor de tot felul.Daca situatia dvs financiara este chiar dificilă nu realizați venituri,nu aveti bunuri imobile inchiriate/arendate puteti solicita ajutor public judiciar etc
nu am o situatie financiara buna,,macar de miati da cateva situri ,,cu ,cazuri ca ale mele,,informatia asta va rog
va multumesc din suflet,,dar dumnezeu ma ajutat,,ei miau dat un sut in fund,,o alta multinationala de maine ma va face coordonator depozit,,asa ca ii las sai judece dumnezeu,ca el este adevaratul judecator,noi suntem trecatori pe pamant,